Φέτελ: «H Ferrari δεν είχε το κυρίαρχο μονοθέσιο για φέτος»

Φέτελ: «H Ferrari δεν είχε το κυρίαρχο μονοθέσιο για φέτος»

Την άποψη ότι η Φεράρι δεν είχε το καλύτερο μονοθέσιο, εξέφρασε ο Σεμπαστιάν Φέτελ.

Την πεποίθηση ότι το μονοθέσιο της Ferrari δεν ήταν το κυρίαρχο, εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Φέτελ σε δηλώσεις που παραχώρησε. Παράλληλα, ο Γερμανός πιλότος έπλεξε το εγκώμιο της Μερσέντες τονίζοντας ότι σε πάρα πολλές πίστες το μονοθέσιο της ήταν άπιαστο.

Πιο αναλυτικά, ο πιλότος της Scuderia υπογράμμισε: «Αυτή είναι ίσως μια πολύ διαφορετική άποψη που έχω, συγκριτικά με τη γνώμη των περισσότερων. Πιστεύω πως είναι μια απόλυτη αλήθεια να πω ότι έχουμε ένα πολύ δυνατό αυτοκίνητο, όμως η εντύπωση πολλών ότι ήταν και το κυρίαρχο, δεν είναι αλήθεια. Νομίζω αν δείτε τα αποτελέσματα, θα το καταλάβετε, εγώ δεν βλέπω καμία κυριαρχία.

Στο Σπα δεν είχαμε την pole, ανεξαρτήτως συνθηκών. Κερδίσαμε επειδή το Σπα είναι έτσι σχεδιασμένο. Πέρσι είχαμε το μειονέκτημα της έλλειψης ισχύος, που καθιστούσε την προσπέραση δύσκολη. Φέτος το ξεπεράσαμε αυτό και μπορούσα να προσπερνάω. Ο λόγος που κερδίσαμε στο Σπα με οκτώ δευτερόλεπτα διαφορά ήταν ότι ο Λιούις ήταν περίπου τρία δευτερόλεπτα πίσω μας, οδηγούσαμε με τον ίδιο ρυθμό και κάποια στιγμή, το άφησε. Δεν κυριαρχήσαμε εκεί για κάποιο άλλο λόγο. Αν ήταν εκείνος μπροστά και οδηγούσαμε αντίστοιχα, θα ήταν εκείνος πρώτος και εγώ δεύτερος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ