Δύο μέτρα και δύο σταθμά από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Δύο μέτρα και δύο σταθμά από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Δύο αθλητές του Παναθηναϊκού θα λάβουν κανονικά μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, παρότι ήταν τιμωρημένοι και δεν είχαν αγωνιστεί στους προκριματικούς αγώνες.

Την έντονη αντίδραση των υπολοίπων σωματείων προκάλεσε η απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας να επιτρέψει σε δύο αθλητές του Παναθηναϊκού να αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες στην Πάτρα, παρότι οι συγκεκριμένοι ήταν τιμωρημένοι και δεν είχαν λάβει μέρος στους προκριματικούς αγώνες.

Οι δύο αθλητές του Παναθηναϊκού εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, παρότι δεν θα έπρεπε να τους επιτραπεί να πάρουν μέρος στη διοργάνωση. Η απόφαση της ομοσπονδίας δημιουργεί πολλά ερωτήματα και οι υπεύθυνοι θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για την απόφασή τους. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι δύο πυγμάχοι του Τριφυλλιού παρότι ήταν τιμωρημένοι συνέχισαν την προετοιμασία τους για το πρωτάθλημα, στο οποίο μετά τις τελευταίες εξελίξεις θα λάβουν κανονικά μέρος. Αντίθετα, ο αθλητής του Ολυμπιακού που ήταν τιμωρημένος σταμάτησε την προετοιμασία του και δεν είναι σε θέση να λάβει μέρος στους τελικούς.

Η απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας προκαλεί πολλά ερωτήματα, αλλά και την έντονη αντίδραση των υπολοίπων σωματείων που λαμβάνουν μέρος στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να δοθούν άμεσα εξηγήσεις για τη στάση της ομοσπονδίας, η οποία μέσα σε μία νύχτα έφερε τα πάνω-κάτω και άναψε το πράσινο φως για να λάβουν μέρος οι «πράσινοι» πυγμάχοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ