Κολύμβηση: Φεύγουν για Κίνα οι Γκολομέεβ, Χρήστου, Ντουντουνάκη

Ο Γκολομέεβ έχει δηλωθεί σε 50μ. και 100μ. ελεύθερο, καθώς και στα 50μ. πεταλούδα, ο Χρήστου στα τρία αγωνίσματα του υπτίου και η Ντουντουνάκη στα τρία αγωνίσματα της πεταλούδας.


Κολύμβηση: Φεύγουν για Κίνα οι Γκολομέεβ, Χρήστου, Ντουντουνάκη | to10.gr

Αναχωρούν την Παρασκευή (7/12) για την Κίνα, οι τρεις Έλληνες αθλητές που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, το οποίο διεξάγεται στην πόλη Χανγκζού, από τις 11 έως τις 16 Δεκεμβρίου.

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ ετοιμάζεται για την τρίτη συμμετοχή του, με την ελπίδα να πάει… ένα βήμα πιο ψηλά σε σχέση με την αντίστοιχη διοργάνωση του 2016, στο Γουίνδσορ του Καναδά, όταν είχε καταταγεί ένατος στα 50μ. ελεύθερο, ο Απόστολος Χρήστου θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά σε Παγκόσμιο 25άρας, ενώ για την Άννα Ντουντουνάκη η φετινή θα είναι η παρθενική παρουσία της.

Ο Γκολομέεβ έχει δηλωθεί σε 50μ. και 100μ. ελεύθερο, καθώς και στα 50μ. πεταλούδα, ο Χρήστου στα τρία αγωνίσματα του υπτίου και η Ντουντουνάκη στα τρία αγωνίσματα της πεταλούδας.

Υπενθυμίζεται ότι στο Παγκόσμιο 25άρας επρόκειτο να αγωνιστεί και η Νόρα Δράκου, η οποία όμως αναγκάστηκε να αποσύρει τελευταία στιγμή τη συμμετοχή της, εξαιτίας ενός τραυματισμού στον ώμο. Ο Ανδρέας Βαζαίος, φιναλίστ πριν δύο χρόνια στο Γουίνδσορ στα 200μ. μικτή ατομική, επέλεξε να μην αγωνιστεί φέτος στη μικρή πισίνα.

Τους τρεις αθλητές θα συνοδεύσει ο προπονητής του Γκολομέεβ, Άκης Οικονόμου, ο οποίος αναχωρεί αύριο (6/12) για την Κίνα. Μαζί του θα ταξιδέψουν ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, και ο μάνατζερ των εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης, Αντώνης Αρώνης, προκειμένου να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο 5ο συνέδριο της FINA (8-10 Δεκεμβρίου). Εκεί αναμένεται, μεταξύ άλλων, να συζητηθούν και να επικυρωθούν οι αλλαγές κανονισμών του πόλο, που δοκιμάστηκαν σε διεθνείς διοργανώσεις της περσινής σεζόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο