Θώμογλου: «Μεγάλη στιγμή η βράβευση μου, ο Άρης είναι οικογένεια μου»

Για την επιτυχία του στην Ολυμπιάδα Νέων, τον Αρη που θεωρεί δεύτερο σπίτι του, αλλά και τον Α. Γρηγοριάδη μίλησε ο αθλητής των κιτρινόμαυρων σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Θώμογλου: «Μεγάλη στιγμή η βράβευση μου, ο Άρης είναι οικογένεια μου» | to10.gr

Ο κολυμβητής του Άρη, Σάββας Θώμογλου, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 με αφορμή την κατάκτηση της 2ης θέσης του στα 200 μέτρα πρόσθιο στην Ολυμπιάδα Νέων στο Μπουένος Άιρες.

Ο νεαρός αθλητής μίλησε για τους στόχους που έχει απο δω και πέρα, για τον Αρη Γρηγοριάδη αλλά και τον «Θεό του πολέμου» τον οποίο θεωρεί οικογένειά του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Θώμογλου:

-Για την βράβευση του:

Ήταν πολύ μεγάλη τιμή για μένα και η βράβευση και που ήμουν μέσα σε όλους τους μεγάλους αθλητές της Ελλάδας. Βραβεύτηκα για το ασημένιο μετάλλιο στα 200 μέτρα πρόσθιο στο Μπουένος Άιρες.

-Για το πως αντιμετωπίζει την επιτυχία του:

Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία και με κάνει να θέλω να προσπαθήσω περισσότερο. Δεν το βλέπω σαν μία απλή επιτυχία αλλά σαν ένα μήνυμα ότι πρέπει να προσπαθήσω ακόμη πιο πολύ για να καταφέρω περισσότερα.

-Για το πως ήταν η εμπειρία της συνάντησης με τους μεγάλους αθλητές:

Ήταν πολύ ωραία γιατί μπόρεσα να μιλήσω μαζί τους. Εγώ εκεί πήγα σαν μαθητής για να δω πως θα μιλήσουν και τι έχουν να πουν.

-Για τα σχέδια του:

Στις 2 Φλεβάρη έχουμε τα Αριστεία, που είναι οι αγώνες του Άρη και θα τρέξω εκεί. Σε έξι εβδομάδες θα γίνει το χειμερινό πρωτάθλημα, όπου θα αγωνιστώ, και το χειμερινό ανδρών σε επτά εβδομάδες. Μετά ξεκινάμε να δουλεύουμε εντατικά για το παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό εφήβων.

-Για πως διαχειρίζεται την πορεία του στον χώρο:

Είναι λίγο δύσκολο γιατί σε αγχώνει αυτό. Αλλά θέλω συνέχεια να γίνομαι καλύτερος για να ξεπερνάω τον εαυτό μου. Πηγαινοέρχομαι από την Βέροια και είναι λίγο δύσκολο γιατί φέτος είμαι και Γ’ Λυκείου. Δεν έχω αποφασίσει τι θέλω να κάνω ακόμη. Ξέρω μόνο πια μαθήματα που θέλω να δώσω.

-Για τον Άρη Γρηγοριάδη:

Είναι τεράστιος αθλητής. Μπορεί να είναι και από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του υγρού στίβου. Μακάρι να καταφέρω να τον φτάσω κάποια στιγμή.

-Για τον Άρη:

Είναι η τρίτη χρονιά που είμαι στον Άρη και έχω αγαπήσει αυτή την ομάδα. Είναι η δεύτερη οικογένεια μου. Είναι όλοι φίλοι μου, με στηρίζουν πάρα πολύ και τους έχω αγαπήσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο