Το WWE επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση και τον ΣΚΑΪ

Το WWE επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση και τον ΣΚΑΪ

To WWE και ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους και το Raw και το Smackdown επιστρέφουν στην ελληνική τηλεόραση.

Μετά από 15 χρόνια το τηλεοπτικό πρόγραμμα του WWE επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα στον ΣΚΑΪ που θα μεταδίδει δύο κορυφαία παγκόσμια γεγονότα. Τo Smackdown και το Raw. Η εταιρεία και ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσαν πως το ελληνικό κανάλι αγόρασε τα δικαιώματα πανελλήνιας προβολής των προγραμμάτων του και οι μεταδόσεις ξεκινούν άμεσα.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 2 Μαρτίου -και κάθε Σαββατοκύριακο- στις 12:00 το μεσημέρι θα μεταδίδεται η δίωρη βερσιόν του WWE RAW, ενώ την ίδια ώρα την Κυριακή θα προβάλλεται το SmackDown Live! και μάλιστα με ελληνικό σχολιασμό.

«To WWE είναι μία από τις μεγαλύτερες sports-entertainment εταιρείες στον πλανήτη με πιστούς οπαδούς κάθε ηλικίας και background. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε στο ελληνικό κοινό αυτές τις δύο κορυφαίες εκπομπές και περιμένουμε μια μακρά και επιτυχημένη συνεργασία με την οικογένεια του WWE», δήλωσε ο διευθυντής προγράμματος του ΣΚΑΪ, Λοΐζος Ξενόπουλος

«Ο ΣΚΑΪ μοιράζεται με εμάς το όραμα ψυχαγωγίας του κοινού. Αυτή η συνεργασία για την μετάδοση του Raw και του Smackdown, με τον ΣΚΑΪ, το κορυφαίο ελληνικό κανάλι ελεύθερης εμβέλειας, μας επιτρέπει να μεταφέρουμε ένα οικογενειακό προϊόν γεμάτο δράση στους οπαδούς μας σε ολόκληρη τη χώρα», δήλωσε η co-president του WWE, Michelle Wilson.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ