Η κακοκαιρία προκάλεσε αλλαγές στον 1ο Αγώνα Αξιολόγησης

Η κακοκαιρία προκάλεσε αλλαγές στον 1ο Αγώνα Αξιολόγησης

Η κακοκαιρία που αναμένεται να ξεσπάσει στα επόμενα εικοσιτετράωρα προκάλεσε αλλαγές της τελευταίας στιγμής για τον 1ο Αγώνα Αξιολόγησης στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Αλλαγές αναμένεται να συμβούν στον πρώτο αγώνα αξιολόγησης, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Κωπηλασίας.

Συγκεκριμένα, μόνο οι αθλητές από τις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών ελευθέρων βαρών και Κάτω των 23 θα πάρουν μέρος στον 1ο Αγώνα Αξιολόγησης που έχει προγραμματιστεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (23-24/02) στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, απόφαση που πήρε η ΕΚΟΦΝΣ, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν στην περιοχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Eξαιτίας των κακών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν το προσεχές Σαββατοκύριακο 23 και 24 Φεβρουαρίου 2019 που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο 1ος Αγώνας Αξιολόγησης και με δεδομένο ότι η κατηγορία των Ε/Ν και Π/Κ αντιμετωπίζει πρόβλημα όσον αφορά στις σχολικές υποχρεώσεις (σε σχέση με τυχόν αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής των συγκεκριμένων αγώνων) αποφασίστηκε να μην διεξαχθούν τα αγωνίσματα αυτών των κατηγοριών».

Με βάσει αυτές τις εξελίξεις οι μοναδικές κατηγορίες που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο είναι οι εξής: ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΛΑΦΡΩΝ ΒΑΡΩΝ ΑΝΔΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 23 ΕΤΩΝ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ