Στην Τουρκία η Κοροκίδα για το 5th Turkish Para-Badminton International

Στην Τουρκία η Κοροκίδα για το 5th Turkish Para-Badminton International

Το «παρών» στο τουρνουά της Τουρκίας θα δώσει η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με στόχο μια καλύτερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Με το 5th Turkish Para-Badminton International – ENESCUP 2019 από 25-30 Μαρτίου στην Αττάλεια της Τουρκίας, ξεκινά η αγωνιστική χρονιά στο Para-Badmintonκαι παράλληλα το κυνήγι συλλογής βαθμών για πρόκριση στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο το 2010.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Δήμητρα Κοροκίδα, θα δώσει το «παρών» ευελπιστώντας σε καλά αποτελέσματα που θα την φέρουν πιο ψηλά στη παγκόσμια κατάταξη. Το έργο της βέβαια θα είναι αρκετά δύσκολο καθώς στο συγκεκριμένο τουρνουά θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις καλύτερες αθλήτριες του κόσμου. Χαρακτηριστικά στην κατηγορία της Δήμητρας (WH1) θα συμμετάσχουν συνολικά 26 αθλήτριες από 17 χώρες!

Φαίνεται ότι η πρώτη εμφάνιση του Para-Badminton ως επίσημο άθλημα στο Τόκιο αλλά και η ανακοίνωση ότι θα παραμείνει στο πρόγραμμα των Παραολυμπιακών Αγώνων και το 2024 στο Παρίσι, έγιναν δεκτά από την κοινότητα του Badminton με μεγάλο ενθουσιασμό!

Τα έξοδα της Δήμητρας Κοροκίδα και της συνοδού της για να συμμετάσχει στον αγώνα θα καλύψει η εταιρεία LR Health and Beauty και τον αγωνιστικό εξοπλισμό και ρουχισμό θα παραχωρήσει η Yonex Hellas, επίσημοι χορηγοί της αθλήτριας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ