Σε τουρνουά στο Παρίσι ο Τσανικίδης

Η συμμετοχή του στο εν λόγω τουρνουά εντάσσεται στα πλαίσια της προετοιμασίας του για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στο Μινσκ της Λευκορωσίας.


Σε τουρνουά στο Παρίσι ο Τσανικίδης | to10.gr

Στο Διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Παρίσι το τριήμερο 11-13 Απριλίου θα λάβει μέρος ο Αλέξανδρος Τσανικίδης. Ο Ελληνας πρωταθλητής θα ταξιδέψει την Τετάρτη στη Γαλλία με στόχο μία σπουδαία διάκριση στην καριέρα του.

Η συμμετοχή του στο εν λόγω τουρνουά εντάσσεται στα πλαίσια της προετοιμασίας του για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στο Μινσκ της Λευκορωσίας. Έτσι μετά το διεθνές τουρνουά που μετείχε στη Βοσνία, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ο αθλητής του Θρύλου θα έχει μια ακόμα δυνατότητα να προετοιμαστεί για το στόχο του και ενώ θα ακολουθήσει η παρουσία του στο Βοxing League το οποίο διεξάγεται σε τρεις φάσεις (αρχές Μαΐου, τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου).

Από κει και πέρα το πρωί της Πέμπτης (11/4) θα πραγματοποιηθεί η ζύγιση των αθλητών και το απόγευμα θα ξεκινήσουν οι αγώνες που θα ολοκληρωθούν το Σάββατο (13/4).

Ενόψει της συμμετοχής του στο Διεθνές Τουρνουά, ο Αλέξανδρος Τσανικίδης δήλωσε τα εξής: «Είναι ένα πολύ καλό test event, η παρουσία μου στο διεθνές τουρνουά του Παρισιού, ενόψει της προετοιμασίας μου και θέλω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μέσα από τις διοργανώσεις που ακολουθούν και εντάσσονται στην προετοιμασία μου για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, θέλω να πραγματοποιήσω καλές εμφανίσεις για να είμαι έτοιμος στα τέλη Ιουνίου».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο