Χάλκινο μετάλλιο για τον Τσανικίδη

Χάλκινο μετάλλιο για τον Τσανικίδη

Ο πυγμάχος του Ολυμπιακού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι και απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο διεθνές τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι πανηγύρισε ο Αλέξανδρος Τσανικίδης.

Ο Ελληνας πρωταθλητής έδωσε δυο αγώνες στη διοργάνωση. Στον πρώτο κέρδισε τον αντίπαλό του από την Ιρλανδία, αλλά στο δεύτερο ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από έναν Γάλλο πυγμάχο.

Ο αθλητής του τμήματος Πυγμαχίας του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να συνεχίσει σε υψηλούς ρυθμούς την προετοιμασία του για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στο Μινσκ της Λευκορωσίας και να τσεκάρει το βαθμό ετοιμότητας στον οποίο βρίσκεται τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Ο Αλέξανδρος Τσανικίδης στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου ανέφερε: «Η συμμετοχή μου στο Διεθνές Τουρνουά του Παρισιού αποτελεί  μια καλή προετοιμασία για να δω που βρίσκομαι και να σχηματίσω μια εικόνα, αγωνιζόμενος κόντρα σε καλούς πυγμάχους και αντιπάλους υψηλού επιπέδου. Τώρα αυτό που έχω να κάνω  ενόψει του Πανευρωπαϊκού, είναι να δουλέψω πάνω στα λάθη μου για να βελτιωθώ ακόμα πιο πολύ και να είμαι άριστος, για να μην έχω κανένα μείον ούτε στη φυσική κατάσταση ούτε στην τεχνική μου».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ