Εύ-gym Festival για 3η σερί χρονιά!

Εύ-gym Festival για 3η σερί χρονιά!

Το φετινό Φεστιβάλ γυμναστικής θα διεξαχθεί 18-19 Μαΐου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Αγ. Αναργύρων - Καματερού.

Το πρώτο θεματικό Φεστιβάλ γυμναστικής για όλους στην Ελλάδα έρχεται για 3η συνεχόμενη χρονιά, έχοντας πολλές ιστορίες να πει.

Οι θεματικές ενότητες της φετινής διοργάνωσης είναι: Art, Nature, Tech και Free stories, οι οποίες περιμένουν αθλητές και αθλήτριες της γυμναστικής για όλους, να τις ζωντανέψουν με τις χορογραφίες τους και τις αθλητικές τους δεξιότητες.

Δικαίωμα συμμετοχής στην διοργάνωση έχουν αθλητικά κέντρα, δημόσια-ιδιωτικά σχολεία, αθλητικοί σύλλογοι, σχολές χορού, τμήματα ΑΕΙ-ΤΕΙ και Κ.Α.Π.Η, ενώ δεν υπάρχει όριο ηλικίας για τους συμμετέχοντες.

Το Φεστιβάλ γυμναστικής θα διεξαχθεί 18-19 Μαΐου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Αγ. Αναργύρων Καματερού. Το φεστιβάλ το διοργανώνει ο αθλητικός σύλλογος ρυθμικής και γενικής γυμναστικής ΔΑΟ Καματερου, ενώ είναι εγκεκριμένο από την ελληνική γυμναστική ομοσπονδία (ΕΓΟ).

Αυτή η γιορτή γυμναστικής προσελκύει πάνω από 1.500 αθλητές κάθε χρόνο και καλλιεργεί το αθλητικό ιδεώδες, της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των συμμετεχόντων, το σεβασμό προς τους θεατές, την αξία της ομαδοποίησης την χαρά συμμετοχής, υποστηρίζοντας την άθληση μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ