Ιακωβίδης: «Η Αρση Βαρών ήταν και θα είναι το εθνικό μας σπορ»

Ιακωβίδης: «Η Αρση Βαρών ήταν και θα είναι το εθνικό μας σπορ»

Ο αθλητής του Παναθηναϊκού, Θοδωρής Ιακωβίδης μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για το κατόρθωμά του να βγει για 5η φορά πρωταθλητής Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για το μέλλον της ελληνικής Άρσης Βαρών.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και μέσα σε λίγες ημέρες κατάφερε να βελτιώσει κατά ένα κιλό το δικό του Πανελλήνιο ρεκόρ στο αρασέ των 96κ., σηκώνοντας 164κ. στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα.

Ο Ελληνας πρωταθλητής του Παναθηναϊκού μίλησε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για το νέο του ρεκόρ, καθώς και για τη μεγάλη άνοδο που έχουν όλοι οι αθλητές μας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέρνω μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να βελτιώσω ξανά το Πανελλήνιο ρεκόρ και κατ’ επέκταση την ατομική μου επίδοση. Νιώθω μεγάλη χαρά που για 5η φορά κατάφερα να στεφθώ πρωταθλητής Ελλάδας. Αυτό δείχνει ότι η δουλειά μου είναι συστηματική, καθώς το επίπεδο είναι ανταγωνιστικό» και στη συνέχεια σχολίασε τα Πανελλήνια ρεκόρ που πραγματοποιήθηκαν στα Ιωάννινα…

«Έχουμε Παίδες και Εφήβους που έχουν δείξει ότι έχουν μεγάλο ταλέντο. Αυτό φάνηκε και από τις διακρίσεις τους στο εξωτερικό, αλλά και τα πολλά Πανελλήνια ρεκόρ. Εύχομαι σ’ αυτά τα παιδιά να είναι γερά κι να συνεχίσουν αυτό που κάνουν με αγάπη και να αγαπήσουν την Εθνική ομάδα όπως την αγαπάω.

Έχω δηλώσει ξανά ότι η Άρση Βαρών ήταν είναι και θα είναι το εθνικό μας σπορ. Επίσης φαίνεται ότι η δουλειά που γίνεται από τα σωματεία, όσο τους ομοσπονδιακούς προπονητές των κλιμακίων και τον εθνικό προπονητή αποδίδει καρπούς. Να τονίσω ότι όλοι οι αθλητές που είμαστε στο κλιμάκιο της Εθνικής με προπονητή τον Οδυσσέα Δήμα έχουμε βελτιώσει τις επιδόσεις μας και αυτό από μόνο του αποδεικνύει τη δουλειά που γίνεται.

Η παρουσία του ψυχολόγου Βλάση Λαχανά έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στις επιδόσεις μας, αλλά και στην καθημερινότητα μας. Η απόφαση της ΕΟΑΒ για αυτή τη συνεργασία ήταν καταλυτική. Θεωρώ πλέον ότι η παρουσία του είναι τόσο απαραίτητη όσο τα… βάρη στην προπόνησή μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ