Θρίαμβος των Ελλήνων ιστιοπλόων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Techno

Θρίαμβος των Ελλήνων ιστιοπλόων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Techno

Θρίαμβος για την ομάδα που εκπροσώπησε την ελληνική ιστιοπλοΐα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα TECHNO 293 της Πορτογαλίας με τους Καλπογιαννάκη, Καρβουνιάρη και Σιλιτζόγλου να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Θρίαμβος για την ομάδα που εκπροσώπησε την ελληνική ιστιοπλοΐα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα TECHNO 293 της Πορτογαλίας. Ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ο Γιάννης Καρβουνιάρης το αργυρό και ο Νίκος Σιλιτζόγλου πήρε την 5η θέση.

Πρόκειται για μία ανεπανάληπτη επιτυχία που αποδεικνύει στην πράξη δύο πράγματα. Ότι η ομοσπονδία δικαιώνεται για το μεγάλο βάρος που δίνει στην ανάπτυξη και ότι διαθέτουμε αυθεντικά ταλέντα, τα οποία έχουν βάλει ήδη τις βάσεις για μια σπουδαία διεθνή καριέρα.

Αναλυτικά έγιναν 15 ιστιοδρομίες και στις 13 ο Καλπογιαννάκης (Ν.Ο. Βουλιαγμένης) τερμάτισε 1ος, ενώ στις άλλες δύο ήταν 9ος και 5ος. Αυτές τις δύο κούρσες τις «πέταξε» ως χειρότερες και πήρε την πρώτη θέση μόλις με 13 βαθμούς!

Ο Γιάννης Καρβουνιάρης (Ν.Α.Ο. Βάρης Βάρκιζας) κατέλαβε την δεύτερη θέση με 47 βαθμούς και τα πλασαρίσματά του ήταν 8, 6, 2, 4, 5, 8, 4, 3, 5, 3, 2, 3, 2, 4, 4.

Ο Νίκος Σιλιτζόγλου (Ν.Α.Ο. Βάρης Βάρκιζας) κατέλαβε την 5η θέση με 60 βαθμούς. Τερμάτισε 4, 3, 3, 3, 8, 10, 9, 8, 3, 4, 3, 7, 4, 10, 1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ