Τρία μετάλλια στο Βουκουρέστι για τους Ελληνες παλαιστές!

Τρία μετάλλια στο Βουκουρέστι για τους Ελληνες παλαιστές!

Οι Ελληνες παλαιστές σε ακόμα μια διεθνή διοργάνωση έφεραν μετάλλια, αποδεικνύοντας ότι η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες είναι άκρως επιτυχημένη.

Με τρία μετάλλια θα επιστρέψουν οι Ελληνες παλαιστές από το διεθνές τουρνουά Παίδων – Κορασίδων που διεξήχθη στο Βουκουρέστι.

Στα 80κ. της ελευθέρας ο Χαράλμπος Αυτοφορίδης επικράτησε με 10-6 του Ερμπολάτοφ (Καζακστάν) και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Στην 3η θέση του βάθρου ανέβηκε και ο Νίκος Ιωσηφίδης στα 80κ. της ελληνορωμαϊκής. Ο Σελέν (Τουρκία) δεν αγωνίστηκε κι έτσι ο Ελληνας πρωταθλητής ανέβηκε στο βάθρο.

Στα 92κ. ο Αρχοντής Ξούρας επικράτησε με τεχνική πτώση του Σερσίλι (Σλοβακία) και έδωσε στην Ελλάδα το τρίτο μετάλλιο της διοργάνωσης.

Την 5η θέση κατέλαβαν οι Γρηγόρης Κοντοβουνίσιος, Γκίβι Μπλιάτζε, Ελένη Παπαδοπούλου , ενώ η Ιωάννα Δεσκουλίδου αποκλείστηκε στον πρώτο αγώνα για τα ρεπεσάζ.

Οι Ελληνες παλαιστές σε ακόμα μια διεθνή διοργάνωση έφεραν επιτυχίες και μετάλλια στη χώρα μας, αποδεικνύοντας ότι η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες από τους σωματειακούς προπονητές, ομοσπονδιακούς προπονητές και την ομοσπονδία είναι άκρως επιτυχημένη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ