Ηρθε η ώρα να βρεθούν λύσεις για το Μπάντμιντον

Ηρθε η ώρα να βρεθούν λύσεις για το Μπάντμιντον

Οι ανάγκες ανάπτυξης του αθλήματος στην Ελλάδα, η διεθνή αναγνώριση και το ενδιαφέρον της Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για το ελληνικό Μπάντμιντον, αποδεικνύουν ότι έφτασε η στιγμή να λυθούν τα προβλήματα στο άθλημά μας.

Το ελληνικό Μπάντμιντον ζει μοναδικές στιγμές. Η επιτυχία της Μαρίνας Σωτηρίου στο διεθνές τουρνουά της Θεσσαλονίκης ήταν ιστορική για τη χώρα μας, καθώς έγινε η πρώτη Ελληνίδα που κατέκτησε μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Η ΕΟΦΣΑ είναι από τις λίγες ομοσπονδίες στην Ελλάδα που διοργανώνουν κάθε χρόνο 4-5 διεθνείς διοργανώσεις. Αγώνες που δίνουν την ευκαιρία στους καλύτερους ξένους αθλητές του κόσμου να έρθουν στη χώρα μας και στους Ελληνες να πάρουν πολύτιμες εμπειρίες με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος.

Η ομοσπονδία βοηθάει τα μέγιστα στις εκάστοτε τοπικές κοινωνίες, καθώς υπολογίζεται ότι φτάνουν στη χώρα μας περίπου 2000 ξένοι αθλητές, προπονητές και συνοδοί ετησίως για να συμμετάσχουν στους αγώνες και να δουν τις ομορφιές της Ελλάδας! Παράλληλα η ΕΟΦΣΑ έχει επενδύσει στην ανάπτυξη του αθλήματος και ήδη τα αποτελέσματα είναι σε όλους ορατά.

Η επιτυχία όλων αυτών, όμως, γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, καθώς η ομοσπονδία δεν επιχορηγείται από το κράτος τα τελευταία 2 χρόνια. Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης από την πρώτη στιγμή έσκυψε πάνω στα προβλήματα μας κι έδειξε ότι θέλει να δώσει λύση. Οι ανάγκες ανάπτυξης του αθλήματος στην Ελλάδα, η διεθνή αναγνώριση και το ενδιαφέρον της Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για το ελληνικό Μπάντμιντον, αποδεικνύουν ότι έφτασε η στιγμή να λυθούν τα προβλήματα στο άθλημά μας.

Η ΕΟΦΣΑ στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας με τον Γιώργο Βασιλειάδη έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα με τους υπαλλήλους. Ενα πρόβλημα που ταλανίζει όλο το Μπάντμιντον και δεν βοηθάει κανέναν.

Με κεντρικό πυλώνα τη διάθεσή του υφυπουργού να λύσει το πρόβλημα, καλούμε τον Γιώργο Βασιλειάδη να δώσει άμεσα μία συναινετική και βιώσιμη, οριστική λύση. Μια λύση που θα αφήσει το άθλημα να… απογειωθεί και κυρίως θα μας δώσει τη δυνατότητα να στηρίξουμε τους αθλητές μας.

Το Μπάντμιντον έχει ανάγκη να πάει μπροστά και να μην μείνει «όμηρο» 4-5 ανθρώπων. Η ΕΟΦΣΑ διαψεύδει τις Κασσάνδρες που λένε ότι δεν θέλουμε να βρεθεί λύση. Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε… Σε διαφορετική περίπτωση είμαστε αναγκασμένοι να συνεχίσουμε με την υπάρχουσα κατάσταση, μέχρι να υπάρχει η οριστική απόφαση της δικαιοσύνης.

Σε κάθε περίπτωση η ΕΟΦΣΑ θέλει να ευχαριστήσει τους εθελοντές της που έχουν σηκώσει για μια ακόμη φορά το άθλημα στις πλάτες τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ