Σε τριεθνή αγώνα στη Γερμανία το ανσάμπλ γυναικών

Σε τριεθνή αγώνα στη Γερμανία το ανσάμπλ γυναικών

Η Εθνική ανσάμπλ γυναικών θα πάρει μέρος στο αγωνιστικό τεστ που γίνεται στο Σμίντεν της Γερμανίας.

Την ευκαιρία να δώσει ένα χρήσιμο αγωνιστικό τεστ θα έχει η Εθνική ανσάμπλ γυναικών, η οποία αναχώρησε για το Σμίντεν της Γερμανίας, όπου (Σάββατο 25/05) θα μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι στις αντίστοιχες ομάδες της Βουλγαρίας και της «οικοδέσποινας» Γερμανίας, έπειτα από πρόσκληση της Γερμανικής Ομοσπονδίας Γυμναστικής.

Με την ελληνική ομάδα θα αγωνιστούν οι Χρύσα Αθανασακοπούλου, Αύρα Ντούρο, Χριστίνα Ρήγα, Χρύσα Μουτάφη, Ελεάννα Δημοπούλου, Δέσποινα Τούση, που θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους στις 5 μπάλες και στα 3 στεφάνια / 4 κορύνες, με στόχο να αποτυπωθεί στο ταπί η αγωνιστική βελτίωση της ομάδας, παρά τα προβλήματα τραυματισμών στην προετοιμασία της.

Τις αθλήτριες του ανσάμπλ συνοδεύουν στο Σμίντεν οι προπονήτριες Φωτεινή Κωτσοπούλου, Σοφία Αϊβαθιάδου και οι διεθνείς κριτές Μαρία Πάχτα, Έφη Πανταζίδου.

Καλές εντυπώσεις από τις νεανίδες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αεροβικής

Καλή παρουσία, που τους έδωσε σημαντικά εφόδια για το μέλλον, είχαν οι νεανίδες της ελληνικής αεροβικής γυμναστικής στους προκριματικούς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Μπακού, αγγίζοντας μάλιστα σε μία περίπτωση την είσοδο στην προνομιούχο οκτάδα.

Στο ατομικό νεανίδων, η Αιμιλία Αυγητίδου τερμάτισε 11η με 19,450 β. χάνοντας οριακά το εισιτήριο για τον τελικό και η Ευγενία Αράθυμου κατετάγη 22η με 18,550 β.. Εξάλλου, στο τρίο οι Ευγενία Αράθυμου / Μαρία-Παναγιώτα Γρυπαίου / Αναστασία Θεοδωρακέα κατέλαβαν τη 17η θέση με 15,600 β. και οι Ελένη Διονυσοπούλου / Αναστασία-Διονυσία Φλαμπούρη / Δέσποινα Καραμιχαλάκουτη 18η θέση με 15,550 β., ενώ η ελληνική ομάδα δεν συμμετείχε στην πεντάδα νεανίδων.

Το Σάββατο (25/05) θα είναι η σειρά της Σοφίας Παππά, η οποία θα πάρει μέρος στον προκριματικό του ατομικού γυναικών, ενώ την Κυριακή (26/05) θα πέσει η αυλαία της διοργάνωσης με τη διεξαγωγή των τελικών όλων των κατηγοριών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ