Πρωταθλήτρια στο Futsal η ΑΕΚ

Πρωταθλήτρια στο Futsal η ΑΕΚ

Σε ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στα πέναλτι η ΑΕΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού με 3-2 (2-2 κ.α. και παράταση) στον πέμπτο τελικό της Futsal Super League και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η ΑΕΚ είναι η πρωταθλήτρια στο Futsal για πρώτη φορά στην ιστορία καθώς σε έναν τελικό που «έσπασε» καρδιές επικράτησε του Παναθηναϊκού με 3-2 στα πέναλτι στον πέμπτο και τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος. «Ήρωας» για την ΑΕΚ ο τερματοφύλακάς της Θεοφίλου, που έπιασε δύο πέναλτι ενώ είχε και μια σπουδαία επέμβαση λίγο πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του ματς.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Παναθηναϊκό που στο 8′ άνοιξε το σκορ με τον Παούρη από κοντά. Στο 17′ μάλιστα ο Παπαευστρατίου έκανε και το 2-0 με κεφαλιά και αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου καθώς ο Θανασάι δεν κατάφερε να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι λίγο πριν την λήξη με τον (εξαιρετικό) Μπάρδη να αποκρούει.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αρχικά ο Αρτινός με προβολή έκανε το 1-2 στο 29′ και εν συνεχεία ο Ντάντης το 2-2 με δυνατό σουτ.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ στην κανονική διάρκεια αλλά και στην παράταση με το ματς να οδηγείται στα πέναλτι όπου με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Θεοφίλου, η ΑΕΚ έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου με τον Παναθηναϊκό να αξίζει κι αυτός συγχαρητήρια για την σπουδαία προσπάθεια που έκανε έχοντας και σημαντικές απουσίες.

Η διαδικασία των πέναλτι

0-1 για τον Παναθηναϊκό με τον Παπαευστρατίου.
0-1 ο Μπάρδης απέκρουσε το πέναλτι του Σκουτέλη.
0-1 ο Θεοφίλου απέκρουσε το πέναλτι του Κατεβτσιάν.
1-1 για την ΑΕΚ με τον Μάνο.
1-2 για τον Παναθηναϊκό με τον Παούρη.
2-2 για την ΑΕΚ με το Θανασάι.
2-2 ο Θεοφίλου απέκρουσε το πέναλτι του Μπάμπη.
3-2 για την ΑΕΚ με τον Ηλιάδη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ