Το απόλυτο event των μαχητικών αθλημάτων επιστρέφει!

Το απόλυτο event των μαχητικών αθλημάτων επιστρέφει!

Με την μονομαχία του Μελέτη Κακουμπάβα απέναντι στον άκρως επικίνδυνο Ρουμάνο Βαλεντίν Μόγκος να ξεχωρίζει, το Muay Thai Grand Prix 26 και KGP 20 Athens ετοιμάζεται στις 2 Ιουνίου στο «Έναστρον», να προκαλέσει πανικό με τις «μάχες» που θα παρουσιάσει.

Είστε έτοιμοι για μπουνιές, κλωτσιές, αγκώνες, ωμό ξύλο χωρίς έλεος και την αδρεναλίνη να βαράει κόκκινα; Αν ναι, τότε ΠΡΕΠΕΙ να παρακολουθήσετε το Muay Thai Grand Prix 26 και KGP 20 Athens στις 2 Ιουνίου στο «Έναστρον» (Λ. Πειραιώς 178, Ταύρος )!

Μάχες με καθαρόαιμο Muay Thai και Kickboxing, υψηλού επιπέδου, με τους καλύτερους αθλητές της χώρας μας να δίνουν τα πάντα επάνω στο ρινγκ, για την υστεροφημία τους, για τις ζώνες αλλά πάνω από όλα για να τρελάνουν το κοινό που θα παραβρεθεί σε έναν εξαιρετικό χώρο σε συνεργασία με το κορυφαίο αγγλικό promotion.

To Muay Thai Grand Prix, η μεγαλύτερη διοργάνωση Μαχητικών Αθλημάτων στην Ευρώπη, επιστρέφει στην Ελλάδα με τον Παύλο Καπώνη να έχει κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να παρουσιάσει μία κάρτα που θα ενθουσιάσει ακόμα και τον πιο δύσπιστο!

Από τις 17:00 λοιπόν που ανοίγουν οι πόρτες, ο κόσμος που λατρεύει τα μαχητικά αθλήματα αλλά και αυτοί που κάνουν τα πρώτα βήματα τους σε έναν χώρο που αναπτύσσεται διαρκώς, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει αμέτρητες μάχες με τεράστιο ενδιαφέρον. Αγώνες κάθε προτίμησης, με το main event να είναι αυτό που κόβει την ανάσα.

Ο Έλληνας Παγκόσμιος πρωταθλητής του KGP, Μελέτης Κακουμπάβας, μετά την άψογη συνεργασία του με το show και την κατάκτηση της παγκόσμιας ζώνης, ξαναμπαίνει στο ρινγκ απέναντι στον άκρως επικίνδυνο Ρουμάνο Βαλεντίν Μόγκος. Μία μάχη ικανή να  προσφέρει συγκινήσεις και να θέλξει όποιον λατρεύει την δράση και την ένταση, που δημιουργούν μόνο τα event με μαχητικά αθλήματα. Ο Έλληνας πρωταθλητής δηλώνει έτοιμος να καταπλήξει το κοινό και να επιβληθεί απόλυτα του αντιπάλου του στο ρινγκ του «Έναστρον», με το θέαμα να αναμένεται εντυπωσιακό.

Πριν την τεράστια μονομαχία του Κακουμπάβα με τον Ρουμάνο, στο Muay Thai Grand Prix 26 και KGP 20 Athens θα δούμε κι άλλους αγώνες, με τους «μαχητές» να διψούν για διάκριση, θέλοντας να παραθέσουν κάθε ικμάδα της δύναμής τους έτσι ώστε  να ικανοποιήσουν τον κόσμο που θα τους δει από κοντά.

Ας δούμε μερικά από τα παιχνίδια που παρουσιάζει το ίδιο το event μέσα από την σελίδα του στο facebook.

«Γρατζίδης vs Τσίγκος!

Δυο παίχτες – πρωταθλητές της WMC που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στα MTGP έρχονται να διασταυρώσουν τους… αγκώνες τους σε εάν αγώνα muay thai που θα γραφτεί με χρυσά γράμματα! Και οι δυο ξέρουν ότι μια νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι θα είναι ξεκαθάρισμα και ότι θα τους ξαναδώσει εισιτήριο για το εξωτερικό!

Σκορδίλης vs Παπαδόπουλος!

Ο Σκορδίλης έρχεται να παρουσιάσει στο Ελληνικό κοινό τους λόγους που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρια στον κόσμο ενώ ο Παπαδόπουλος μπαίνει στο ρινγκ με σκοπό να κρατήσει το αήττητο του στην διοργάνωση και να καταξιωθεί στην παγκόσμια ελίτ της κατηγορίας !

2 Ιουνίου ένας από τους δυο θα φύγει από το Έναστρον με τον Εθνικό τίτλο και την Ζώνη KGP …!

Αιμιλία Καπρή vs Ελένη Μυτιληνάκη!

Αγώνας τίτλου για την Εθνική ζώνη KGP στα -59Kg!

Ποια θα γίνει το αφεντικό της κατηγορίας; Ποια θα δείξει σε όλους ότι είναι το Νο1; Η αήττητη Μυτιληνάκη που σαρώνει ότι βρει μπροστά της ή η Καπρή που έχει βάλει πλώρη για την κορυφή και δεν τη σταματάει τίποτα;

Νίκος Προβιάς vs Στάθης Σχίζας!

Τα βαριά πυροβολικά των Diamond Camp και Spartan Warriors συγκρούονται στο ρινγκ των πρωταθλητών για μια μάχη σε βαριά κιλά! Μια τιτανομαχία δύο αντρών όπου στο παρελθόν έχουν δώσει μεγάλες μάχες αλλά μπαίνουν πλέον στην Αρένα του Grand Prix για να διεκδικήσουν μια μόνιμη θέση στην ελίτ της κατηγορίας τους!

Σαίνης vs Τσιριμώκος!

Βαριά κιλά τα 80 και αναμένεται σε αυτό το παιχνίδι μεγάλο σασπένς! Οι δύο αυτοί οι παίκτες είναι από τους πιο θεαματικούς και σκληρούς παίκτες στην κατηγορία τους ελληνικό χώρο!

MTGP 26 – WMC 4 Man Tournament!

Ποιος θα πάρει τη National ζώνη της WMC?

Τετράδα-φωτιά στα -67 Kg με τέσσερις μαχητές που έχουν πρωταγωνιστήσει πολλές φορές στα Ελληνικά ρίνγκ! Σαμπροβαλάκης, Μπαμής, Κουντέλσκι και Ευγενίου θα συναντηθούν στην Αρένα των κορυφαίων, θα προσφέρουν εξαιρετικό θέαμα και θα ξεκαθαρίσουν σε ποιόν από τους τέσσερις ανήκει η κορυφή!…».

Αυτά και άλλα πολλά ματσαρίσματα που καλό θα είναι να τα παρακολουθήσετε από κοντά. Ακόμα και να μην ασχολείται κανείς με πολεμικές τέχνες και δεν είναι μυημένος σε αυτόν τον χώρο, εάν δει από κοντά τέτοιες διοργανώσεις είναι πολύ πιθανό να κολλήσει!

Για να μην σας κουράζουμε περισσότερο, πάρτε μία πρόγευση από αυτά που θα έρχονται στο κορυφαίο αγγλικό promotion που έρχεται στην χώρα μας.

https://web.facebook.com/pg/muaythaigp.greece/photos/?tab=album&album_id=803479716691854&ref=page_internal

Από εδώ μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για το Muay Thai Grand Prix 26 και KGP 20 Athens που θα λάβει χώρα στις 2 Ιουνίου στο «Έναστρον».

https://tickets.public.gr/event/muay-thai-grand-prix-26-kgp-20/?fbclid=IwAR2hIcpoasFoerRLCuTP5yhEMYsIzaoXHZiY-EQJberIO41jh1_thkrFn40

Να είστε εκεί. Δεν θα χάσετε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ