Φοβερό πανελλήνιο ρεκόρ από Γκολομέεβ στην Κοπεγχάγη

Φοβερό πανελλήνιο ρεκόρ από Γκολομέεβ στην Κοπεγχάγη

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ συνέτριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ. ελεύθερο και πήρε την πρόκριση για τους ημιτελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που διεξάγεται στην Κοπεγχάγη. Ο Έλληνας πρωταθλητής σημείωσε την όγδοη επίδοση των προκριματικών με 47.30, βελτιώνοντας κατά πολύ το 48.07 που είχε ο ίδιος από τις 10 Δεκεμβρίου 2016, στο Παγκόσμιο […]

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ συνέτριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ. ελεύθερο και πήρε την πρόκριση για τους ημιτελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που διεξάγεται στην Κοπεγχάγη. Ο Έλληνας πρωταθλητής σημείωσε την όγδοη επίδοση των προκριματικών με 47.30, βελτιώνοντας κατά πολύ το 48.07 που είχε ο ίδιος από τις 10 Δεκεμβρίου 2016, στο Παγκόσμιο του Γουίντσορ, και πλέον το απόγευμα (18:22 ώρα Ελλάδας) θα διεκδικήσει μία θέση στον αυριανό τελικό του αγωνίσματος.

Στα ημιτελικά των 100μ. μικτή ατομική πέρασε με τη σειρά του ο Ανδρέας Βαζαίος, ο οποίος κατετάγη 11ος στον προκριματικό με 53.20. Οι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 18:45. Στο ίδιο αγώνισμα, ο 16χρονος Απόστολος Παπαστάμος κατετάγη 46ος με 57.50 και ολοκλήρωσε την παρθενική συμμετοχή του σε μεγάλη διοργάνωση (σε επίπεδο ανδρών).

Να σημειωθεί ότι ο Γκολομέεβ δεν αγωνίστηκε στα προκριματικά των 50μ. πεταλούδα, όπου είχε δηλωθεί, καθώς θα έπρεπε να κάνει δύο κούρσες μέσα σε περίπου 20 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ