Η μάχη των νεαρών Ελλήνων ιστιοπλόων στο Παγκόσμιο

Η μάχη των νεαρών Ελλήνων ιστιοπλόων στο Παγκόσμιο

Οι νεαροί Ελληνες ιστιοπλόοι δεν είναι μαθημένοι σε κύματα 2 μέτρων (!) που συνοδεύονται από ρεύματα, όμως προσπαθούν για το καλύτερο και κερδίζουν εμπειρίες.

Με πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες διεξάγεται στην Αντίγκουα το παγκόσμιο πρωτάθλημα της κλάσης Όπτιμιστ με τη συμμετοχή 255 σκαφών. Οι νεαροί Ελληνες ιστιοπλόοι δεν είναι μαθημένοι σε κύματα 2 μέτρων (!) που συνοδεύονται από ρεύματα, όμως προσπαθούν για το καλύτερο και κερδίζουν εμπειρίες.

Με την διεξαγωγή των πρώτων 6 ιστιοδρομιών τελείωσε η προκριματική φάση και δύο αθλητές μας κατάφεραν να περάσουν στον χρυσό στολίσκο. Ο Αναστάσης Γκαρίπης του Ο.Φ.Θ. και ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης του Ι. Ο. Χαλκίδας. Οι Δ. Σουρλατζής και Ε. Γουίντερς (και οι δύο του Ν.Ο.Κ.) θα συνεχίσουν στον αργυρό στολίσκο και ο Νίκος Σουρλατζής τοιυ ίδιου ομίλου θα τρέξει στον χάλκινο.

ΣΤΗΝ ΒΙΛΑΜΟΥΡΑ της Πορτογαλίας επικρατούσε χθες άπνοια και δεν έγιναν ιστιοδρομίες για το παγκόσμιο πρωτάθλημα 420. Για σήμερα Πέμπτη – καιρού επιτρέποντος – έχουν προγραμματιστεί 3 κούρσες και η Ελλάδα περιμένει να πανηγυρίσει ένα χρυσό μετάλλιο με τους Ο. Σπανάκη – Κ. Μιχαλόπουλο στην κατηγορία U17. Ελπίδες για μετάλλιο έχουν και οι Μ. Παππά – Μ. Τσαμοπούλου στις γυναίκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ