Κανόε Καγιάκ: Με τέσσερις αθλητές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ρουμανίας

Κανόε Καγιάκ: Με τέσσερις αθλητές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ρουμανίας

Στη Ρουμανία βρίσκονται τέσσερις νέοι ταλαντούχοι αθλητές, οι Βατίστας Χρυσοβαλάντης Παπαδόπουλος, Χρήστος Μάτσας, Κωνσταντίνος Μπενέτος και Παναγιώτης Αντωνίου.

Με στόχο τις συμμετοχές σε τελικούς των αγωνισμάτων τους αλλά και τη συγκομιδή εμπειριών τέσσερις αθλητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε Καγιάκ θα πάρουν μέρος στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα εφήβων και -23 ετών, που θα αρχίσουν αύριο στο Πιτέστι της Ρουμανίας και θα ολοκληρωθούν στις 4 Αυγούστου.

Στη Ρουμανία βρίσκονται τέσσερις νέοι ταλαντούχοι αθλητές, οι Βατίστας Χρυσοβαλάντης Παπαδόπουλος, Χρήστος Μάτσας, Κωνσταντίνος Μπενέτος και Παναγιώτης Αντωνίου, οι οποίοι θα συμμετέχουν στην κατηγορία των εφήβων. «Τα παιδιά έχουν κάνει πολύ καλή προετοιμασία. Θα αγωνιστούν με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα, το οποίο δεν είναι άλλο από πρόκριση σε κάποιον τελικό», δήλωσε ο προπονητής Μανώλης Αγγελάκης.

Την αρχή από ελληνικής πλευράς θα κάνουν αύριο οι Παναγιώτης Αντωνίου και Κωνσταντίνος Μπενέτος που θα αγωνιστούν στο διπλό καγιάκ των εφήβων στην απόσταση των 1000 μ. Στα 200 μ. του μονού καγιάκ θα πάρει μέρος ο Χρήστος Μάτσας. Ο Βατίστας Χρυσοβαλάντης Παπαδόπουλος θα αγωνιστεί το Σάββατο (3/8) στο καγιάκ, στο αγώνισμα των 500 μ.

Στη διοργάνωση της Ρουμανίας παίρνουν μέρος αθλητές και αθλήτριες από 62 χώρες. Πρόκειται για τους κορυφαίους του κόσμου σε αυτές τις κατηγορίες. Ανάμεσά τους βρίσκονται και αθλητές που θα διεκδικήσουν τους επόμενους μήνες προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ενώ κάποιους άλλους θα τους δούμε να πρωταγωνιστούν στη διοργάνωση του Παρισιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ