Χρήστου: «Aνεβαίνει ο συναγωνισμός και το επίπεδο στο ύπτιο»

Χρήστου: «Aνεβαίνει ο συναγωνισμός και το επίπεδο στο ύπτιο»

Ο Απόστολος Χρήστου έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και σε δηλώσεις του φάνηκε χαρούμενος που υπάρχει έντονος συναγωνισμός.

Ο Απόστολος Χρήστου αγωνίζεται κανονικά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, αφού μάλιστα έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάτι που τον κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο.

Ο Έλληνας αθλητής σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος για τις νίκες που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στον συναγωνισμό που υπάρχει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Απόστολος Χρήστου:

«Η αλήθεια είναι πως έχω μαζέψει αρκετές νίκες τα τελευταία χρόνια στα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Για μένα είναι στόχος να κερδίζω, να κολυμπάω γρήγορα. Και χθες, στα 200 έκανα μια καλή κούρσα, αλλά και ο Βαγγέλης (σ.σ. Μακρυγιάννης) κολύμπησε γρήγορα, πέσαμε μαζί στον τερματισμό, νίκησε.

Αυτό σημαίνει ότι ανεβαίνει ο συναγωνισμός και το επίπεδο στο ύπτιο και είμαι χαρούμενος που συναγωνίζομαι με τόσο καλούς αθλητές και είναι και μια ευκαιρία για την Ελλάδα να ανέβει επίπεδο και εγχώρια, αλλά και στις διεθνείς διοργανώσεις.

Είμαι ευχαριστημένος από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, έκανα ένα μεγάλο ρεκόρ και αυτό με γεμίζει αυτοπεποίθηση για του χρόνου που είναι ολυμπιακή χρονιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ