Πανελλήνιο: Εντυπωσιακές εμφανίσεις από Γκολομέεβ και Βαζαίο

Πανελλήνιο: Εντυπωσιακές εμφανίσεις από Γκολομέεβ και Βαζαίο

Οι Κριστιάν Γκολομέεβ και Ανδρέας Βαζαίος κυριάρχησαν στους σημερινούς αγώνες που έγιναν στο Κολυμβητήριο του Αλίμου για το 88ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Με εξαιρετικές εμφανίσεις από τον Κριστιάν Γκολομέεβ, τον Ανδρέα Βαζαίο, αλλά και τον Γιάννη Γεωργαράκη, συνεχίστηκε σήμερα (4/8) στον Άλιμο το 88ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης.

Ο «ασημένιος» πρωταθλητής κόσμου, αν και την τελευταία τριετία έχει… αφήσει λίγο τα 100μ. ελεύθερο, κατάφερε να κάνει την δεύτερη ταχύτερη κούρσα της καριέρας του και να τερματίσει σε 48.80, πίσω μόνο από το πανελλήνιο ρεκόρ (48.68) που έχει από τους Ολυμπιακούς του Ρίο. Δεύτερος στον ίδιο τελικό ήταν ο Γιάννης Γεωργαράκης, ο οποίος με επίδοση 49.50 συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ, «κατέβηκε» για πρώτη φορά τα 50΄΄ και έβαλε γερή «υποθήκη» για να πάει στο Τόκιο ως μέλος της ομάδας 4Χ100μ., αφού πέτυχε και το βασικό προαπαιτούμενο (έπιασε το χαμηλό όριο της FINA).

Ο Βαζαίος είχε δείξει από το πρωί τις διαθέσεις του, όταν κολύμπησε σε 1:59.02 στον προκριματικό των 200μ. μικτή ατομική και έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στον τελικό, ο πρωταθλητής του ΑΝΟ Αργυρούπολης πήγε ακόμη πιο γρήγορα και, παρότι δεν είχε συναγωνισμό, τερμάτισε σε 1:58.27, κοντά στο δικό του πανελλήνιο ρεκόρ (1:57.98). Μένει πλέον η απορία γιατί δεν κατάφερε να «βγάλει» μία στοιχειωδώς καλή κούρσα στο Παγκόσμιο της Γκουανγκζού, που θα τον έφερνε -τουλάχιστον- στα ημιτελικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ