O Eλληνικός  Ερυθρός Σταυρός στο πλευρό του «Πάτρα 2019»

O Eλληνικός Ερυθρός Σταυρός στο πλευρό του «Πάτρα 2019»

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στη διοργάνωση των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, οι οποίοι θα διεξαχθούν στην Πάτρα από τις 25 έως τις 31 Αυγούστου.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στη διοργάνωση των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, οι οποίοι θα διεξαχθούν στην Πάτρα από τις 25 έως τις 31
Αυγούστου

Σήμερα, Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2019, ο Πρόεδρος του ΕΕΣ δρ. Αντώνιος Αυγερινός επισκέφθηκε τα γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της «Πάτρα 2019» Νίκο Παπαδημάτο, τον Γενικό Διευθυντή της διοργάνωσης Ηλία Δαλαίνα και το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Ανδρέα Μαζαράκη.

Οι δυο πλευρές συνομολόγησαν και συνυπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας στη βάση της υγειονομικής και ναυαγοσωστικής κάλυψης των Αγώνων. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός θα διαθέσει για τις ανάγκες των Αγώνων, 65 εθελοντές Σαμαρείτες- Διασώστες και 25 Ναυαγοσώστες, ενώ παράλληλα θα προμηθεύσει την Οργανωτική Επιτροπή με αναλώσιμο φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό, με ναυαγοσωστικό σκάφος και με ένα τροχόσπιτο το οποίο θα λειτουργήσει ως ιατρείο.

Μετά την συνάντηση, ο Πρόεδρος του ΕΕΣ τόνισε:

«Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός αποτελεί τον μεγαλύτερο ανθρωπιστικό εθελοντικό οργανισμό στη χώρα και ενεργοποιείται όχι μόνο για να απαλύνει τον ανθρώπινο πόνο στους πάσχοντες συνανθρώπους μας, αλλά και για να προσφέρει την πολύπλευρη, πολυδιάστατη και πολυσήμαντη δράση του σε σπουδαία αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα. Το εθελοντικό πνεύμα μας επιτάσσει την παρουσία των εθελοντών μας, οι οποίοι με την εξειδικευμένη και πιστοποιημένη, θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση τους, οσάκις κληθούν, προσφέρουν αποτελεσματικές και ασφαλείς υπηρεσίες, Στην περίπτωση των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, εκτός από το πολυάριθμο ανθρώπινο δυναμικό, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός θα προσφέρει επίσης τις αναγκαίες  ποσότητες φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού, όπως επίσης και τον απαραίτητο εξοπλισμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ