Αυγενάκης: «Σας συγχαίρω για τη διοργάνωση. Δίνετε το παράδειγμα!»

Αυγενάκης: «Σας συγχαίρω για τη διοργάνωση. Δίνετε το παράδειγμα!»

Διεξάγεται στο Σιδηρόκαστρο Σερρών αυτές τις μέρες το 5ο Hellas Open, μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις στο χώρο του badminton.

Από την Πέμπτη έως την Κυριακή διεξάγεται στο Σιδηρόκαστρο Σερρών το Hellas Open 2019. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις. Εχει price money 10.000 ευρώ, είναι βαθμολογούμενο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία και έχουν έρθει οι καλύτεροι αθλητές του κόσμου.

Συνολικά 220 αθλητές από 45 χώρες. Ταυτόχρονα η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία αποφάσισε σ’ αυτό το τουρνουά 10 διαιτητές να δώσουν τα διαπιστευτήρια τους για το αν θα προαχθούν και θα πάρουν πτυχίο ΒΕ, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια πρωταθλήματα.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με αφορμή αυτή τη διοργάνωση έστειλε χαιρετισμό και είπε ότι η ομοσπονδία του Μπάντμιντον δίνει το παράδειγμα με τους πολλούς διεθνείς αγώνες που γίνονται στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Αυγενάκης:
«Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση να παρευρεθώ στο Διεθνές τουρνουά Αντιπτέρισης με τίτλο «HELLAS OPEN 2019» που διοργανώνετε, αλλά δυστυχώς δε θα μπορέσω να βρίσκομαι κοντά σας.

Σας συγχαίρω για τη διοργάνωση και σας ενθαρρύνω να συνεχίσετε τέτοιες προσπάθειες που αναδεικνύουν το άθλημα και προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα, αλλά και που δίνουν τη δυνατότητα να προβληθούν οι ξεχωριστές ομορφιές του τόπου μας. Δίνετε το παράδειγμα!

Όπως γνωρίζετε, εργαζόμαστε συστηματικά με σκοπό να προσελκύσουμε πολλές μικρής και μεσαίας κλίμακας διοργανώσεις που μπορούν να καταστήσουν τη χώρα μας πόλο αθλητικού τουρισμού και η δική σας συμβολή είναι σημαντική και απαραίτητη. Εμείς θέλουμε και δουλεύουμε ώστε ο αθλητισμός να γίνει τρόπος ζωής.

Ο αθλητισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιδέα του Ολυμπισμού, την ευγενή άμιλλα, τον σεβασμό, την ομαδικότητα, τον συναγωνισμό, το κάλλος και εν τέλει την αριστεία και το πνευματικό ήθος. Εύχομαι καλή επιτυχία στην διοργάνωσή σας και σε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ