Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Και του χρόνου...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Συνάντηση Λ. Αυγενάκη με το προεδρείο της ΕΟΕ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο και τον γενικό γραμματέα της, Μανώλη Κολυμπάδη, είχε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Συνάντηση Λ. Αυγενάκη με το προεδρείο της ΕΟΕ | to10.gr

Το προεδρείο της ΕΟΕ ενημέρωσε για το πλάνο της προολυμπιακής προετοιμασίας και την ανάγκη ενίσχυσής του και αναφέρθηκε στο σχέδιο «μελέτη αξιοποίησης» του ΟΑΚΑ, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς και σε εκείνο του Εθνικού κολυμβητηρίου στο Ζάππειο, αλλά και σε άλλες Ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για τα θεσμικά ζητήματα που απασχολούν την ΕΟΕ, όπως η αναγκαιότητα έγκρισης από τη Βουλή του νέου, εγκεκριμένου από τη ΔΟΕ, καταστατικού της, ο κ. Αυγενάκης δεσμεύτηκε ότι θα φτάσει στο Κοινοβούλιο άμεσα, ενώ η συζήτηση περιστράφηκε γύρω και από τις αναγκαίες αλλαγές, οι οποίες πρέπει να γίνουν στον αθλητικό νόμο, που ψήφισε η προηγούμενη κυβέρνηση.

Τέλος, οι κ. Καπράλος και Κολυμπάδης, μετέφεραν στον Υφυπουργό την πρόθεση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, σε συνεργασία με την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία και την ΕΟΕ, για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων στην Αρχαία Ολυμπία και την ανακήρυξή της σε Παγκόσμιο Κέντρο Ολυμπιακής Παιδείας, κάτι που βρίσκει όλους σύμφωνους και θα εργαστούν για την υλοποίησή του.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από