Στη 18η θέση του σύνθετου ατομικού η Κελαϊδίτη στη Ρωσία

Στη 18η θέση του σύνθετου ατομικού η Κελαϊδίτη στη Ρωσία

Ανάμικτα συναισθήματα άφησε στην Ελένη Κελαϊδίτη το δεύτερο σκέλος του προκριματικού στο παγκόσμιο Τσάλεντζ Καπ ρυθμικής γυμναστικής του Καζάν.

Ανάμικτα συναισθήματα άφησε στην Ελένη Κελαϊδίτη το δεύτερο σκέλος του προκριματικού στο παγκόσμιο Τσάλεντζ Καπ ρυθμικής γυμναστικής του Καζάν, που την βρήκε να τερματίζει στην πλασματική 18η θέση του σύνθετου ατομικού, έπειτα από μία καλή εμφάνιση στις κορύνες αλλά και έναν ιδιαίτερα χαμηλό βαθμό στην κορδέλα.

Η 19χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια συγκέντρωσε 19,700 β. στις κορύνες, την υψηλότερή της στη διοργάνωση, που της έδωσε τη 11η θέση στο συγκεκριμένο όργανο, ωστόσο περιορίστηκε στους 12,850 β. στην κορδέλα, λόγω μίας σειράς από σημαντικά λάθη.

Έτσι, παρότι στα τρία υπόλοιπα όργανα είχε βαθμολογίες ικανές να την φέρουν στο «τοπ 10», τελικά κατετάγη 18η στο σύνθετο ατομικό με άθροισμα 71,150 βαθμούς, υποχωρώντας 12 θέσεις συγκριτικά με το πλασάρισμά της στην πρεμιέρα των αγώνων.

Η Ελένη Κελαϊδίτη θα έχει πάντως την ευκαιρία να δείξει ξανά το καλό πρόσωπό της στους τελικούς οργάνων της Κυριακής (01/09), όπου θα είναι παρούσα ως μία από τις οκτώ φιναλίστ της μπάλας (12:30 – 13:00 ώρα Ελλάδας), σε μία διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν σχεδόν όλες οι κορυφαίες εκπρόσωποι του αθλήματος και που αποτελεί πρόβα τζενεράλε ενόψει του προ-Ολυμπιακού παγκόσμιου πρωταθλήματος του Μπακού (16-22 Σεπτεμβρίου).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ