Δεν τα κατάφερε ο Χρήστος Τσακμάκης

Στη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος σλάλομ, που διεξάγεται στη Λα Σέου δ΄ Ουρζέλ της Ισπανίας, ο πρωταθλητής μας πλασαρίστηκε στην 42η θέση στο κάνοε σλάλομ.


Δεν τα κατάφερε ο Χρήστος Τσακμάκης | to10.gr

Παρά την προσπάθειά του ο Χρήστος Τσακμάκης δεν τα κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος και να βρεθεί ανάμεσα στους αθλητές που θα διεκδικήσουν προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος σλάλομ, που διεξάγεται στη Λα Σέου δ΄ Ουρζέλ της Ισπανίας, ο πρωταθλητής μας πλασαρίστηκε στην 42η θέση στο κάνοε σλάλομ. Σήμερα, στο καγιάκ σλάλομ θα αγωνιστεί ο Χάρης Τρωιανός με στόχο μία καλή θέση.

Ελ Αραμπί vs Γκερέρο: Το πρώτο crash test

Στο παγκόσμιο της Ισπανίας παίρνουν μέρος οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες του κόσμου. Η διοργάνωση δίνει προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς του 2020 και ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Ο Χρήστος Τσακμάκης ολοκλήρωσε την προσπάθειά τους και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει πρόκριση και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς που θα διεξαχθεί στην ολυμπιακή πίστα του Λονδίνου.

Αύριο, ο Χάρης Τρωιανός θα πάρει μέρος στο σλάλομ του καγιάκ. Ο νεαρός πρωταθλητής μας αγωνίζεται για πρώτη φορά σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση και θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Η Σάκκαρη μιλά για την σχέση της με τον Τσιτσιπά - Αυτό το φιλί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο