Στήριξη Αυγενάκη στην ΟΣΕΚΑ για την διεκδίκηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπάσκετ με Αμαξίδιο

Ο Λευτέρης Αυγενάκης και το Υφυπουργείο Αθλητισμού δήλωσαν την αμέριστη στήριξή τους στην ΟΣΕΚΑ για τη διεκδίκηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπάσκετ με Αμαξίδιο.


Στήριξη Αυγενάκη στην ΟΣΕΚΑ για την διεκδίκηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπάσκετ με Αμαξίδιο | to10.gr

Με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο, Χρήστο Καλούδη, παρουσία και του βουλευτή Εύβοιας της ΝΔ, Σίμου Κεδίκογλου, συναντήθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Αντικείμενο της συζήτησης η πρόθεση της ΟΣΕΚΑ να διεκδικήσει τη διοργάνωση στο Φάληρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπάσκετ με Αμαξίδιο Β’ κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών (10-19 Σεπτεμβρίου 2020).

Απίστευτο… πέσιμο από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στους παίκτες

Η πρωτοβουλία αντιμετωπίστηκε με ενθουσιασμό από τον κ. Αυγενάκη, ο οποίος συμφώνησε ώστε η διεκδίκηση των Αγώνων, με συμμετοχή 10 εθνικών ομάδων στους Άνδρες και τεσσάρων στις Γυναίκες, να γίνει υπό την αιγίδα και την αμέριστη στήριξη του Υφυπουργείου.

Υπενθυμίζεται πως η Εθνική Ανδρών, τον περασμένο Αύγουστο, πρώτευσε στην αντίστοιχη διοργάνωση της Γ’ κατηγορίας στη Βουλγαρία και πήρε την άνοδο για την Β’ κατηγορία, τους αγώνες της οποίας φιλοδοξεί να διοργανώσει του χρόνου, διεκδικώντας μια ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο