Βράβευση παγκόσμιου πρωταθλητή πριν τη σέντρα του Άρης-Παναιτωλικός

Βράβευση παγκόσμιου πρωταθλητή πριν τη σέντρα του Άρης-Παναιτωλικός

Ο Α.Σ. Άρης θα τιμήσει τον αθλητή πάλης του συλλόγου, Γιώργο Κουλουχίδη, για τις σημαντικές διακρίσεις του.

Ο Άρης υποδέχεται τον Παναιτωλικό για την 8η αγωνιστική της Super League 1 μεθαύριο (27/10, 5.15 μ.μ.), πριν την έναρξη του ματς, όμως, θα προηγηθεί μια τιμητική εκδήλωση.

Όπως ενημέρωσε ο Α.Σ. Άρης, ο πρόεδρός του Λευτέρης Αρβανίτης θα βραβεύσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή πάλης, Γιώργο Κουλουχίδη.

Ο αθλητής εκπροσώπησε τον σύλλογο και την Ελλάδα στο παγκόσμιο τουρνουά Beach Wrestling την περασμένη σεζόν και αναδείχτηκε δεύτερος στον κόσμο στην κατηγορία των 80 κιλών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει τα εξής:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ θα βραβεύσει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Beach Wrestling του συλλόγου μας, Γιώργο Κουλουχίδη, πριν από τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας μας με τον Παναιτωλικό, την Κυριακή 27/10.

Ο Κουλουχίδης αναδείχτηκε δεύτερος στην παγκόσμια κατάταξη Beach Wrestling για τη σεζόν 2018-19, στην κατηγορία των 80 κιλών, εκπροσωπώντας τον ΑΡΗ και την Ελλάδα με τον καλύτερο τρόπο. Την Κυριακή, πριν από την έναρξη του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Παναιτωλικό (17:15) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ο πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης, θα τον βραβεύσει για τις διακρίσεις του. Παρόντες στη βράβευση θα είναι επίσης ο προπονητής του Γιώργου Κουλουχίδη, Κώστας Κουρτίδης και ο έφορος του τμήματος πάλης, Νικηφόρος Δελαπόρτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ