Γιαννιώτης: «Μεγάλη μου τιμή η Παγκόσμια αναγνώριση»

Γιαννιώτης: «Μεγάλη μου τιμή η Παγκόσμια αναγνώριση»

Ο Σπύρος Γιαννιώτης μίλησε στο σάιτ της ΚΟΕ για το γεγονός ότι θα αποτελεί από τις 2 Μαΐου 2020 μέλος του Hall of Fame της Μαραθώνιας κολύμβησης.

Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι στις 2 Μαΐου 2020 ο Σπύρος Γιαννιώτης θα ενταχθεί στο International Marathon Swimming Hall of Fame. Ο ίδιος έκανε δηλώσεις στο σάιτ της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, τονίζοντας πως αυτή η διάκριση αποτελεί σπουδαία τιμή για τον ίδιο.

«Αποτελεί μεγάλη μου τιμή η Παγκόσμια αυτή αναγνώριση στο έργο μου και στην προσπάθειά μου. Είναι μία πάρα πολύ όμορφη διαδικασία, ήδη προετοιμάζομαι για αυτή την εκδήλωση, που θα λάβει μέρος στη Νέα Υόρκη τον προσεχή Μάιο. Περιμένω να το γιορτάσω, θα προσπαθήσω να έχω κοντά μου τη σύζυγό μου, Ισμήνη, καθώς και κάποια άλλα συγγενικά μου πρόσωπα».

Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του Ρίο και προπονητής του Παναελληνίου ΓΣ πλέον μίλησε και για τον μοναδικό Έλληνα που είχε καταφέρει μέχρι τώρα κάτι τέτοιο, τον Ιάσωνα Ζήργανο.

«Ο Ιάσωνας Ζηργάνος αποτελεί έναν θρύλο του αθλητισμού και της Μαραθώνιας Κολύμβησης. Μία τεράστια προσωπικότητα, από τους πρώτους που ξεκίνησαν αυτό το άθλημα. Είναι, λοιπόν, μεγάλη τιμή για μένα να είμαι ο δεύτερος Έλληνας με αυτό το επίτευγμα και να ακολουθώ τα βήματα αυτού του θρύλου. Θέλω επίσης, να τονίσω πως η αναγνώριση στο Hall of Fame δεν αφορά μόνο τον πρωταγωνιστικό και κυρίαρχο ρόλο των αθλητών και των αθλητριών μέσα στο νερό, αλλά και έξω από αυτό, στη στάση ζωής που κράτησαν στον αθλητισμό και γενικότερα στην κοινωνική προσφορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ