Άρης: Ο Ερασιτέχνης και η κάρτα φιλάθλου

Άρης: Ο Ερασιτέχνης και η κάρτα φιλάθλου

Ενημέρωση του Α. Σ στους οπαδούς της ομάδας ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Αστερα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η έκδοσή κάρτας φιλάθλου είναι απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου οι οπαδοί του Άρη να προμηθευτούν εισιτήριο για την αυριανή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Άρη:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι η Κάρτα Φιλάθλου του ΑΡΗ διατίθεται και το Σαββατοκύριακο (9-10/11), εν όψει του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Αστέρα Τρίπολης, την Κυριακή 10/11 (15:00).

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθευτούν την Κάρτα Φιλάθλου, η οποία είναι απαραίτητη για την έκδοση εισιτηρίου στους αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας, σήμερα Σάββατο (9/11) από τις 10:00 έως τις 18:00 και αύριο Κυριακή (10/11) από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα, από τα γραφεία μελών του Α.Σ. (πρώην Κ.Μ.Α.), στην οδό Παπαναστασίου.

Καλούμε τους φίλους του ΑΡΗ που δεν έχουν προμηθευτεί την Κάρτα να το κάνουν έγκαιρα, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία την ημέρα του αγώνα.

Παράλληλα, υπενθυμίζουμε ότι η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου συνεχίζεται και ηλεκτρονικά, μέσω της παρακάτω διεύθυνσης: https://www.viva.gr/tickets/sports/karta-filathlou-as-aris-2019-2020/».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ