A. Σ Άρης: Τα πρώτα χρήματα για την ενίσχυση της ΚΑΕ

A. Σ Άρης: Τα πρώτα χρήματα για την ενίσχυση της ΚΑΕ

Ο Ερασιτέχνης πλήρωσε στην αρμόδια ΔΟΥ για την εξασφάλιση φορολογικής ενημερότητας της ομάδας μπάσκετ.

Οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη Άρη κατέθεσαν τα πρώτα χρήματα στην αρμόδια ΔΟΥ, για την εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας της ΚΑΕ Άρης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Άρη:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι σήμερα Παρασκευή (15/11) κατέθεσε στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν μέχρι τώρα από το λογαριασμό που δημιουργήθηκε στη viva, αλλά χρήματα τα κουπόνια ενίσχυσης, προς αρωγή της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Το συγκεκριμένο ποσό κατατέθηκε στην Εφορία για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της εξασφάλισης φορολογικής ενημερότητας της ΚΑΕ.

Η προσπάθεια, φυσικά, δε σταματά εδώ. Οι φίλοι του ΑΡΗ, η συνδρομή των οποίων μέχρι τώρα είναι συγκινητική, μπορούν να συνεχίσουν να ενισχύουν την προσπάθεια:

1) καταθέτοντας το ποσό που επιθυμούν (5, 10, 20, 50 και 100 ευρώ) στη viva (στη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/sports/as-aris-enisxusi-kae-aris/),

2) αγοράζοντας τα εισιτήρια διαρκείας που έχει παραλάβει ο Α.Σ. ΑΡΗΣ από την ΚΑΕ (100 ευρώ έκαστο, Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:30 έως τις 15:30 από τα γραφεία του Ερασιτέχνη, Αλκμήνης 69) και

3) με την αγορά κουπονιών (Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:30 έως τις 15:30, από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ