Ο Α.Σ. Άρης στην Κρήτη (pics)

Ο Α.Σ. Άρης στην Κρήτη (pics)

Η δράση του Ερασιτέχνη εκτός έδρας συνεχίζεται για την εγγραφή νέων μελών.

Μετά τη Λήμνο, στην Κρήτη βρέθηκε ο εκπρόσωπος του Α.Σ. Άρης, Χρήστος Βλάχος. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τον κόσμο του συλλόγου ταξίδεψε στα Χανιά και στη συνέχεια στο Ρέθυμνο, προκειμένου να έρθει σε επαφή με οπαδούς της ομάδας και να εγγράψει νέα μέλη.

Επόμενος σταθμός θα είναι η Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Α.Σ. Άρης:

«Η δράση του Α.Σ. ΑΡΗΣ και εκτός Θεσσαλονίκης για την εγγραφή νέων μελών και την ανανέωση συνδρομών στον Ερασιτέχνη, αλλά και τη διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ σε όλη την Ελλάδα, συνεχίστηκε στην Κρήτη.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του Α.Σ. και συνδετικός κρίκος του θεματοφύλακα του συλλόγου με τον κόσμο του ΑΡΗ, Χρήστος Βλάχος, με την ευκαιρία του αγώνα της ομάδας μπάσκετ στο Ρέθυμνο, ταξίδεψε αρχικά στα Χανιά και στη συνέχεια στο Ρέθυμνο. Στόχος, όπως και στο αντίστοιχο ταξίδι στη Λήμνο πριν από δύο εβδομάδες, ήταν να έρθουν πιο κοντά στη μάνα του συλλόγου οι φίλαθλοι του νησιού.

Ο εκπρόσωπος του Α.Σ. ήρθε σε απευθείας επαφή με τους φιλάθλους του ΑΡΗ στην Κρήτη και επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη έχοντας εγγράψει νέα μέλη στον Ερασιτέχνη, αλλά και με ανανεώσεις συνδρομών, ενώ διατέθηκαν και κάρτες φιλάθλου του ΑΡΗ.

Αυτός ήταν ακόμα ένας κρίκος στην αλυσίδα των δράσεων του Α.Σ. ΑΡΗΣ για την προσέλκυση μελών. Η δράση, φυσικά, δε σταματά εδώ. Θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα, με την ευκαιρία του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Ατρόμητο (Κυριακή 8 Δεκεμβρίου)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ