Επίτιμο μέλος του Α.Σ. ΑΡΗΣ ο Αλέκος Αλεξιάδης

Επίτιμο μέλος του Α.Σ. ΑΡΗΣ ο Αλέκος Αλεξιάδης

Ο εμβληματικός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των κίτρινων γράφτηκε επίσημα στον Ερασιτέχνη.

Ο Αλέκος Αλεξιάδης έγινε επίτιμο μέλος του Α.Σ. Άρης και απέκτησε το καρτελάκι με το όνομά του, που παρέλαβε από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του συλλόγου με το κοινό, Χρήστο Βλάχο.

Η προσφορά του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στην ομάδα υπήρξε τεράστια και μέχρι σήμερα παραμένει ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών των κίτρινων.

Η ανακοίνωση του Α.Σ. αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Μία από τις μεγαλύτερες μορφές στην πλούσια ιστορία του ΑΡΗ είναι από σήμερα Παρασκευή (03/01) επίτιμο μέλος του Α.Σ. Ο λόγος για τον θρυλικό Αλέκο Αλεξιάδη.

Ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ έγινε επίτιμο μέλος του Ερασιτέχνη, τιμώντας με την παρουσία του το θεματοφύλακα του συλλόγου. Ο Αλέκος Αλεξιάδης είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του ΑΡΗ, γράφοντας χρυσές σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας του συλλόγου.

Πρόσφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα από το 1963 έως το 1975 και είναι ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του ΑΡΗ, με 127 γκολ σε 301 αγώνες, έχοντας κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας το 1970. Είναι 19ος σκόρερ όλων των εποχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο με, συνολικά, 132 τέρματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ