ΜακΓκρέγκορ: «Γράψτε το όνομά μου στην ιστορία για ακόμη μια φορά»

ΜακΓκρέγκορ: «Γράψτε το όνομά μου στην ιστορία για ακόμη μια φορά»

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ νίκησε σε μόλις 40 δευτερόλεπτα τον Ντόναλντ Σερόνε και στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι θα ξαναμπεί στην ιστορία.

Μόλις 40 δευτερόλεπτα αγώνα χρειάστηκε ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ για να βγάλει νοκ άουτ τον Ντόναλντ Σερόνε, με τον Ιρλανδό να υπερηφανεύεται για το ρεκόρ του.

Όπως τόνισε ο ΜακΓκρέγκορ μετά το τέλος του αγώνα με τον Ντόναλντ Σερόνε, το όνομα του θα μπει στην ιστορία για ακόμη μια φορά: «Έγραψα ιστορία εκεί πάνω. Έκανα ένα ακόμη ρεκόρ. Είμαι ο πρώτος μαχητής στην ιστορία του UFC που έχει νίκες με νοκ-άουτ στην featherweight, στην lightweight και τώρα στην welterweight κατηγορία. Είμαι πολύ, πάρα πολύ υπερήφανος για αυτό».

Στη συνέχεια, είπε πως «ο Ντόναλντ (σ.σ. Σερόνε) έχει το ρεκόρ με τα περισσότερα νοκ-άουτ με χτυπήματα πόδι-κεφάλι έτσι είμαι πολύ χαρούμενος που τον έριξα με ένα λάκτισμα στο κεφάλι. Είμαι πολύ, πάρα πολύ, πολύ υπερήφανος. Ποιος μπορεί να ανεβοκατεβαίνει κατηγορίες και να σταμάτα ανθρώπους έτσι; Με τον τρόπο αυτό;

Το UFC μπορεί να απογυμνώνει μαχητές και σε άλλους να τους δωρίζει ζώνες που χτίζουν πεποιθήσεις με μόνο στόχο να αντιγράφει το στάτους του πρωταθλητή. Όμως δεν μπορούν να προσφέρουν τέτοιες νοκ-άουτ νίκες σε διαφορετικές κατηγορίες. Γράψτε το όνομά μου στην ιστορία για ακόμη μια φορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ