Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο Μπουντούρης

Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο Μπουντούρης

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας, Τάσος Μπουντούρης, είχε ατύχημα και τραυματίστηκε σοβαρά.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε το βράδυ της Δευτέρας ο γνωστός ιστιοπλόος Τάσος Μπουντούρης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης οδηγούσε στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Συμμαχικού Νεκροταφείου, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε πάνω σε άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο.

Ο Τάσος Μπουντούρης φέρει εκτεταμένα τραύματα και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι στο τρακάρισμα ενεπλάκη ακόμα ένας γνωστός άνθρωπος του αθλητισμού, ο προπονητής του κολυμβητή Σπύρου Γιαννιώτη, Νίκος Γεμέλος, όμως αυτός δεν τραυματίστηκε.

Ο Τάσος Μπουντούρης γεννήθηκε στον Πειραιά στις 2 Αυγούστου 1955. Τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, πρωταθλητής Ευρώπης επί σειρά ετών και με συμμετοχή σε 7 Ολυμπιακούς Αγώνες-1976, 1980 (3ος), 1984 (6ος), 1988, 1992, 1996 (4ος), 2004-. Κορυφαία διάκριση στην καριέρα του η κατάκτηση της τρίτης θέσης και του χάλκινου Ολυμπιακού μεταλλίου στους αγώνες του 1980 στη Μόσχα με σκάφος τύπου Soling και πλήρωμα τους Τάσο Γαβρίλη και Αριστείδη Ραπανάκη. Ο Τάσος Μπουντούρης έχει αγωνιστεί σε διαφορετικές κλάσεις με σκάφη «Finn», «Soling» και «Star».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ