ΜακΓκρέγκορ: «Σπουδαίος άνθρωπος που αφήνει μεγάλη κληρονομιά ο Κόμπι»

ΜακΓκρέγκορ: «Σπουδαίος άνθρωπος που αφήνει μεγάλη κληρονομιά ο Κόμπι»

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ «αποχαιρέτησε» τον Κόμπι Μπράιαντ, τονίζοντας ότι ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος με τεράστια παρακαταθήκη.

O Κόνορ ΜακΓκρέγκορ είναι κι αυτός ένας από τους εκατομμύρια ανθρώπους που έχουν σοκαριστεί από την μεγάλη απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ το πρωί της Κυριακής.

Ο σπουδαίος Ιρλανδός πυγμάχος βρέθηκε στα βραβεία Grammy και σχολίασε το τραγικό συμβάν με τη συντριβή του ελικοπτέρου που στοίχισε τη ζωή στον θρύλο του ΝΒΑ, την 13χρονη κόρη του Τζιάνα και ακόμα επτά άτομα.

Ο ΜακΓκρέγκορ τόνισε ότι ο Κόμπι ήταν σπουδαίος άνθρωπος και πως αφήνει μεγάλη κληρονομιά πίσω του και το μόνο που χρειάζεται πλέον είναι η αποθέωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι πολύ άσχημα νέα. Είναι μία μέρα γιορτής και πρέπει να σταθούμε όλοι όρθιοι και να αποθεώσουμε αυτό τον σπουδαίο άντρα και την κληρονομιά που άφησε πίσω του. Η Κυριακή είναι μία μέρα ξεκούρασης αλλά εκείνος αποφάσισε να πάει στην προπονητική ακαδημία για να λάβει μέρος σε τουρνουά και να κάνει αυτό που αγαπάει. Τέτοια πράγματα έκανε για τους ανθρώπους και για το σπορ που υπηρετούσε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ