Στήνει γιορτή η Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης για το 5ο αναπτυξιακό της πρωτάθλημα

Στήνει γιορτή η Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης για το 5ο αναπτυξιακό της πρωτάθλημα

Σταθμός Θεσσαλονίκη αυτό το Σαββατοκύριακο για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Σταθμός Θεσσαλονίκη αυτό το Σαββατοκύριακο για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Σταθμός Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης συγκεκριμένα, ο πιο μεγάλος σε πλήθος συμμετοχών και σε προβολή, ο πιο ελκυστικός με βάση υποδομές και παροχές. Το ιστορικό και σταθερά πολύ δραστήριο σωματείο φιλοξενεί αύριο και μεθαύριο το 5ο πανελλήνιο τουρνουά του στις μικρές ηλικίες και είναι καθόλα έτοιμο να υποδεχτεί εκατοντάδες αθλητές, προπονητές και συνοδούς στο δικό του κλειστό γυμναστήριο με την επωνυμία «Μίμης Τσικίνας» (Νικολάου Γερμανού 1). Το διοργανώνει μαζί με την Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και είναι το 6ο στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Μπορεί οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής να κυμάνθηκαν σε χαμηλότερα επίπεδα από τα συνηθισμένα και να έκλεισαν στις 254, αλλά το όπεν σημειώνει και φέτος το σχετικό ρεκόρ και περιλαμβάνει ξανά οκτώ ηλικιακές κατηγορίες. Η Χ.Α.Ν.Θ. είχε την πρώτη επαφή με τα αναπτυξιακά όταν οργάνωσε τον Μεγάλο Τελικό το 2015, ενώ όταν το 2016 άρχισε να διεξάγει τέτοια τουρνουά έκανε αμέσως πανελλήνιο ρεκόρ με 314 αθλητές και το διατηρεί έως σήμερα!

Οι 254 τελικές δηλώσεις προέρχονται από 48 σωματεία όλης της χώρας. Αρχικά είχαν εγγραφεί 281 αθλητές, καταγράφηκαν ακυρώσεις λόγω γρίπης και ιώσεων, αλλά κι επειδή μεγάλη έκθεση για τους αγρότες μείωσε κατά πολύ τα διαθέσιμα καταλύματα, ωστόσο και πάλι είναι πολύ ψηλός ο τελικός αριθμός. Τα 254 παιδιά χωρίζονται σε 8 Νέους άνδρες, 39 νέους, 11 νεάνιδες, 75 παίδες, 21 κορασίδες, 57 παμπαίδες, 24 παγκορασίδες και 19 μίνι παμπαίδες. Είναι οι ίδιες ηλικιακές κατηγορίες, που έγιναν και πριν από τρεις εβδομάδες στα Ταταύλα. Εκτός φυσικά από τα σωματεία της Θεσσαλονίκης θα βρεθούν στους αγώνες αθλητές από την Αθήνα, την Πάτρα, τη Χαλκιδική, την Καστοριά, την Ξάνθη, τις Σέρρες, την Αλεξανδρούπολη, την Κορινθία, τη Βέροια, την Καβάλα, τη Λάρισα, τη Φλώρινα, την Ορεστιάδα, την Έδεσσα, τα Ιωάννινα, την Καρδίτσα, τη Χίο και τη Λέσβο.

Η δράση θα λάβει χώρα σε 20 τραπέζια στην κεντρική σάλα και το προπονητήριο της Χ.Α.Ν.Θ. θα διατεθεί για προθέρμανση. Τα δύο πρώτα φαβορί ανά κατηγορία είναι οι Κωνσταντίνος Λυκοστράτης και Εμμανουήλ Αλαρούπι στους Νέους άνδρες, Γεράσιμος Πετρής και Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης στους νέους, Χρυσή Φωτιάδου και Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου στις νεάνιδες, Ευστάθιος Μανωλόπουλος και Κίμωνας Μήτκας στους παίδες, Λεμονιά Γκαϊντατζή και Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη στις κορασίδες, Πέτρος Λιώτσης και Γιάννη Κούτρα στους παμπαίδες, Βασιλική Μπουλά και Γεωργία Σπανού στις παγκορασίδες και Μάριος Σερίδης και Ευάγγελος Χρυσοστομίδης στους μίνι παμπαίδες.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ανοίγει στις 09:00 με τους ομίλους των παίδων και η πρώτη μέρα αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά τις 6 το απόγευμα. Την Κυριακή η έναρξη είναι πάλι για τις 9, ενώ οι τελικοί υπολογίζεται να γίνουν γύρω στις 15:30.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ Χ.Α.Ν.Θ.

Η κορυφαία αθλητική εστία της Θεσσαλονίκης θέλει να καλύψει και φέτος κάθε προσδοκία με την οργάνωση, τις παροχές της και την άσβεστη διάθεση για προσφορά στα παιδιά. Έδωσε και φέτος σημαντικά ενημερωτικά στοιχεία για τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους και καλό είναι να τα διαβάσουν προσεκτικά όλοι οι εμπλεκόμενοι με το τουρνουά:

• Το Σάββατο 01/02, με την άφιξη της κάθε ομάδας στο αθλητικό κέντρο της Χ.Α.Ν.Θ. – ΉΡΩΝ «Μίμης Τσικίνας» ο προπονητής/συνοδός θα πρέπει να περάσει από τον χώρο υποδοχής εντός του Αθλητικού Κέντρου. Εκεί θα συμπληρώσει τη φόρμα συμμετοχής της ομάδας του και θα παραλάβει τη δική του διαπίστευση ώστε να μπορεί να μετακινείται στους αθλητικούς χώρους.

• Στους αγωνιστικούς χώρους θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους αθλητές που αγωνίζονται εκείνη τη χρονική στιγμή, στους προπονητές των ομάδων και σε όσους έχουν σχετική διαπίστευση.

• Η προθέρμανση των αθλητών θα μπορεί να γίνεται στην αίθουσα της ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Χ.Α.Ν.Θ. σε συνολικά 8 τραπέζια. Η χρήση του χώρου προτρέπουμε να γίνεται από τους αθλητές που αγωνίζονται στο επόμενο ωράριο κάθε φορά.

• Οι προπονητές των ομάδων παραλαμβάνουν την κάρτα διαπίστευσής τους για να μετακινούνται στους αθλητικούς χώρους καθώς και νερό, συσκευασία με μπισκότα, φρούτο και γιαούρτι με φρούτα.

• Για τους αθλητές της κάθε ομάδας προβλέπεται νερό, φρούτο, συσκευασία με μπισκότα και γιαούρτι με φρούτα. Θα είναι συσκευασμένα και θα δοθούν κατά τη διάρκεια των αγώνων.

• Στους προπονητές θα προσφερθεί γεύμα το οποίο μπορούν να παραλαμβάνουν το Σάββατο και την Κυριακή από τις 13:30 και μετά από το γραφείο στην είσοδο του Αθλητικού Κέντρου. Θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος, στον οποίο θα μπορούν ό,τι ώρα επιθυμούν να γευματίσουν.

• Στους διαιτητές της διοργάνωσης θα προσφερθεί νερό, σάντουιτς, φρούτο και συσκευασία με μπισκότα.

• Σε όλη τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει παρουσία επιτελείου του Ερυθρού Σταυρού και θα γίνεται χρήση του πλήρως εξοπλισμένου ιατρείου που διαθέτει η Χ.Α.Ν.Θ. εντός του Αθλητικού Κέντρου.

• Καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων η Χ.Α.Ν.Θ. θα προσφέρει στους γονείς των αθλητών τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν δωρεάν τη σύγχρονη αίθουσα squash στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου ΉΡΩΝ «Μίμης Τσικίνας». Θα παρέχεται δωρεάν ο απαραίτητος εξοπλισμός.

• Την Παρασκευή , 31/01/2020, η αίθουσα της ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Χ.Α.Ν.Θ. θα είναι διαθέσιμη για προπόνηση από τις 19:00 έως και τις 21:00 σε συνολικά 8 τραπέζια.

• Επίσης, για τους συμμετέχοντες αθλητές κάθε μία ώρα κατά τη διάρκεια των αγώνων θα διεξάγεται κλήρωση με δώρα: ένα γεύμα στο εστιατόριο «Famigliano», ένα γεύμα στο pizza bar «HighSchool», ένα γεύμα στο bar restaurant «Les Zazous», είδη επιτραπέζιας αντισφαίρισης και γυαλιά ηλίου (από τα καταστήματα OptikonXpress). Τα ονόματα των νικητών θα αναρτώνται στον πίνακα ανακοινώσεων στην είσοδο του Αθλητικού Κέντρου.

• Η Χ.Α.Ν.Θ., στο πλαίσιο της φιλοξενίας που επιθυμεί να προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες σε αυτό το αθλητικό γεγονός, διαθέτει με δωρεάν χρήση την κλειστή θερμαινόμενη πισίνα της (25m) το Σάββατο 01/02 από τις 13:00 έως και τις 17:00. Απαραίτητος εξοπλισμός που χρειάζεται να έχετε μαζί σας είναι μαγιό, σκουφάκι και σαγιονάρες.

• Ενημερώνουμε τους φιλοξενούμενούς μας αθλητές, προπονητές, συνοδούς εφόρους και γονείς, ότι εντός του Αθλητικού Κέντρου ΉΡΩΝ « Μίμης Τσικίνας», θα λειτουργεί διαρκώς το απόλυτα οργανωμένο καφέ – αναψυκτήριο του γυμναστηρίου.

Τέλος, η Χ.Α.Ν.Θ. επιθυμεί με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσει τους 17 χορηγούς του φετινού Πανελληνίου Ανοικτού Πρωταθλήματος: Την εταιρεία 2G Group, την εταιρεία Dole, το κατάστημα Mia Feta, την εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. – Βιομηχανία Μπισκότων & Ειδών Διατροφής, την εταιρεία Θεόνη, τα καταστήματα με είδη επιτραπέζιας αντισφαίρισης LYNX Sports, e-pingpongshop.com, gpsports, τα καταστήματα coffee food & more Cantina Pit Stop, το εστιατόριο pizza bar «HighSchool», το bar restaurant «Les Zazous», τα καταστήματα e-shop OptikonXpress, το εστιατόριο Famigliano, το Σύγχρονο Κτηνιατρικό Κέντρο και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και χορηγούς επικοινωνίας της διοργάνωσης Κοσμοράδιο – plusradio και radio More.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ