Πρεβολαράκης: Στα ρεπεσάζ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Πρεβολαράκης: Στα ρεπεσάζ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Την ευκαιρία να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης της Ρώμης έχει ο Γιώργος Πρεβολαράκης.

Στη διεκδίκηση ενός μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης, που διεξάγεται στη Ρώμη, βρίσκεται ο Γιώργος Πρεβολαράκης. Ο Έλληνας πρωταθλητής συμμετείχε στα 77κ. της Ελληνορωμαϊκής και θα αγωνιστεί αύριο στα ρεπεσάζ.

Ο Πρεβολαράκης βρέθηκε σε εκπληκτική μέρα και έχασε την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης για ελάχιστα δευτερόλεπτα. Το ξεκίνημά του ήταν εντυπωσιακό και επικράτησε στον προκριματικό γύρο του Λιθουανού Γκαλκίνας με 5-1. Στη φάση των «16» έπιασε εκ νέου υψηλά στάνταρ απόδοσης και νίκησε με 7-3 τον Φιλανδό Χαλμεσμαέκι.

Στα προημιτελικά ο Έλληνας πρωταθλητής αντιμετώπισε τον Αζέρο Σουλεϊμάνοφ. Σε ένα συναρπαστικότατο παιχνίδι που ήλεγχε από την αρχή, ο Πρεβολαράκης ηττήθηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση του αγώνα. Συγκεκριμένα αν και προηγήθηκε με 4-0, στα 7» πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού το σκορ ήταν 4-4, με τον Έλληνα πρωταθλητή να έχει πλεονέκτημα στην ισοβαθμία. Σε εκείνο το σημείο ο Σουλεϊμάνοφ πήρε δύο πόντους και τελικά νίκησε με πτώση.

Ο Αζέρος έφτασε έως τον τελικό και έδωσε στον Πρεβολαράκη μία δεύτερη ευκαιρία. Αύριο θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Μνατσακανιάν (Βουλγαρία) – Μαφετσόλι (Ιταλία) και αν νικήσει τότε θα αγωνιστεί απέναντι στον Αρμένιο Τσαλιάν για το χάλκινο μετάλλιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ