Τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης εύχονται «Καλό Πάσχα»

Τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης εύχονται «Καλό Πάσχα»

Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι εκτιμούν ότι το άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ασχολούνται με αυτό και οι άνδρες, αποτελεί πρωτοκαθεδρία και αποκλειστικό προνόμιο των γυναικών.

Η χάρη και η ομορφιά είναι ευδιάκριτη στις αθλήτριες οι οποίες παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο και ασχολούνται με το άθλημα.

Λίγες ώρες πριν την Ανάσταση του Κυρίου επτά από τα δώδεκα κορίτσια της Εθνικής ομάδας, όσες τις προηγούμενες ημέρες δεν μπόρεσαν να εκφραστούν, εύχονται στους εκπροσώπους του χώρου αλλά και γενικότερα στους ανθρώπους του ελληνικού αθλητισμού για την Ανάσταση και τις ημέρες του Πάσχα και βέβαια εκφράζουν την απόλυτη αισιοδοξία ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι πανέτοιμες για να ανταποκριθούν στις μεγάλες προκλήσεις, η κυρίαρχη των οποίων είναι η διεκδίκηση της πρόκρισης στην Ολυμπιάδα που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2021 στο Τόκιο.

ΕΛΕΝΑ ΦΡΑΓΚΑΚΗ (ΝΟΒΑ)

«Η ελπίδα είναι το μόνο δυνατότερο συναίσθημα από τον φόβο». Με αυτή τη σκέψη θα ήθελα να ευχηθώ στην οικογένεια της Εθνικής ομάδας (προπονητικό δυναμικό, συναθλήτριες , γιατρούς), στην οικογένεια του ομίλου μου ΝΟΒΑ, στην οικογένειά μου αλλά και γενικά σε όλους τους Έλληνες, να διατηρήσουν την ελπίδα ότι θα βγούμε νικητές από τη μάχη μας με τον εχθρό που ονομάζεται covid-19 . Το Άγιο Φως ας φωτίσει την ψυχή και τις σκέψεις όλων ώστε η γιορτινή διάθεση που αρμόζει σε αυτή την μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης να λαμψει και φέτος . Καλό Πάσχα, Χρόνια Πολλά , με υγεία».

ΒΙΟΛΕΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΗ (ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ)

«Τώρα είναι η μεγάλη στιγμή που πρέπει να δείξουμε πόσο ενωμένοι είμαστε σαν Έλληνες. Οι ημέρες που διανύσαμε ήταν άκρως σημαντικές αλλά έμεινε λίγο ακόμα…Βρισκόμαστε στο τέλος της Μεγάλης εβδομάδας, ημέρες σημαντικές. Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου υγεία, αγάπη, ελπίδα και δύναμη σε όλους τους ανθρώπους και υπομονή σε όλους τους γιατρούς, νοσηλευτές και στα σώματα ασφαλείας, που μην ξεχνάμε έχουν σταθεί δίπλα μας σε όλο αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα. Εύχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε αθλήτριες και αθλητές, στις προπονήτριες και σε όλο τον κόσμο. Σημαντικό επίσης είναι να προφυλαχθούμε και να μην χαλαρώσουμε τις ημέρες που έρχονται ώστε αυτός ο ιός να μας αφήσει να απελευθερωθούμε να γυρίσουμε στον καθημερινό τρόπο ζωής μας».

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΣΚΑΘΑΡΙΑ)

«Οι ημέρες που διανύουμε είναι πρωτόγνωρες και πολύ δύσκολες για όλους μας. Η πανδημία έχει αλλάξει την καθημερινότητά μας σαν άτομα, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε σαν αθλήτριες. Οφείλουμε να τηρούμε τα μέτρα προστασίας, να μένουμε σπίτι, έτσι ώστε να συμβάλουμε στην καταπολέμηση του ιού. Θα ήθελα να ευχηθώ καλό Πάσχα και καλή ανάσταση στην συναθλήτριές μου από το σύλλογο, τα Σκαθάρια Μεταμόρφωσης, στις συναθλήτριές μου από την Εθνική ομάδα, στις προπονήτριές μου, καθώς και σε όλους τους Έλληνες. Εύχομαι αυτές τις ημέρες να περάσουμε όμορφα με τους δικούς μας ανθρώπους και ελπίζω η δοκιμασία την οποία βιώνουμε να αποτελέσει μια ευκαιρία για προσωπική εσωτερική αναζήτηση και για πνευματική ανάταση. Καλό Πάσχα σε όλους».

ΚΡΥΣΤΑΛΕΝΙΑ ΓΙΑΛΑΜΑ (ΩΡΙΩΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

«Εύχομαι Καλό Πάσχα και καλές γιορτές σε όλους με υγεία,αγάπη και υπομονή!! Όλα αυτά θα περάσουν και σύντομα θα επανέλθουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς».

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΑΡΑΜΕΣΙΟΥ (ΣΚΑΘΑΡΙΑ)

«Εύχομαι καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, με υγεία και φώτιση στις συναθλήτριες και προπονήτριές μου στα Σκαθάρια και στην Εθνική ομάδα. Πιστεύω μετά από αυτήν την περιπέτεια θα βγούμε πιο δυνατές και αποφασισμένες να πετύχουμε τον στόχο μας. Καλό Πάσχα σε όλους».

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΙΣΙΚΕΒΙΤΣ (ΣΚΑΘΑΡΙΑ)

«Εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα και χρόνια πολλά. Μακάρι το φως της Αναστάσεως του Χριστού να λάμπει στις καρδιές όλων μας. Τωρα που όλη κοινωνία περνάει αυτή τη δύσκολη στιγμή λόγω τις πανδημίας, δεν συντρέχει λόγος να φοβόμαστε, αλλά λαμβάνοντας τα σωστά μέτρα προφύλαξης, να προστατέψουμε την υγεία μας. Εύχομαι ήρεμες, όμορφες και χαρούμενες πασχαλιάτικες μέρες, με υγεία και αγάπη. Να περάσετε όμορφα με τις οικογένειές σας. Καλό Πάσχα».

ΕΛΕΝΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ (ΝΟΒΑ)

«Διανύουμε δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις στον τόπο μας και σε όλο τον κόσμο. Σαν αθλήτριες έχουμε μάθει να έχουμε αισιοδοξία, δύναμη, πίστη, πειθαρχία και να αγωνιζόμαστε για την νίκη. Έτσι και τώρα θέλω να περάσω ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους, να μείνουμε πειθαρχημένοι, ενωμένοι και να τηρήσουμε σωστά όλα τα μέτρα προφύλαξης για να δώσουμε την δύναμη και την βοήθειά μας σε όλους τους ανθρώπους που αγωνίζονται για μας, να επανέλθουμε στην κανονική ροή της ζωής μας. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στην οικογένειά μου, στους αγαπημένους μου, στις συναθλήτριές μου, στις προπονήτριες, σε όλα τα μέλη της Εθνικής ομάδας, στα μέλη του ομίλου μου (ΝΟΒΑ) και σε όλους τους Έλληνες, υγεία, αγάπη, δύναμη και υπομονή. Καλή Ανάσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ