Πλατανιώτη: «Είμαι ενθουσιασμένη»

Πλατανιώτη: «Είμαι ενθουσιασμένη»

Η ελληνίδα πρωταθλήτρια μετείχε την Κυριακή το απόγευμα σε κοινή προπόνηση με τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες του σπορ.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη συγκαταλέγεται στις κορυφαίες αθλήτριες συγχρονισμένης κολύμβησης στον κόσμο. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια μετείχε την Κυριακή το απόγευμα σε μία προσπάθεια των κορυφαίων αθλητριών της καλλιτεχνικής κολύμβησης ανά τον πλανήτη και πραγματοποίησε διαδικτυακά μία κοινή προπόνηση με τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες του σπορ.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που ήμουν κομμάτι αυτής της μεγάλης ιδέας εκπροσωπώντας την χώρα μου σε αυτή τη θρυλική ομάδα. Το πρώτο επίσημο και αναγνωρισμένο και από την Παγκόσμια ομοσπονδία γεγονός, από τους καλύτερους του κόσμου στο άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, είναι πλέον πραγματικότητα. Μεταφέραμε την ενέργειά μας σε μια απίστευτη ζωντανή διαδικτυακή προπόνηση από το σπίτι, αλλά δεν είμασταν μόνοι. Δεν ήταν κανείς μόνος. Είμασταν σπίτι, αλλά μαζί!
Όλος ο κόσμος μια ομάδα όπως έπρεπε να είμαστε για να νικήσουμε σε όλη αυτή την περιπέτεια της πανδημίας. Αυτή η πρωτοβουλία θέλει να περάσει το δικό της μήνυμα κοινωνικής ευθύνης σε όλο αυτό το οποίο ζούμε, αφήνοντας έξω τον ανταγωνισμό που υπάρχει μεταξύ μας» υποστήριξε η Ευαγγελία.

«Μια ιδέα η οποία ξεκίνησε από εμάς τους αθλητές και θέλουμε το μήνυμά της να φτάσει σε ολόκληρο τον κόσμο» κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ