Οι τεράστιες δυσκολίες της Ντε Σένα

Οι τεράστιες δυσκολίες της Ντε Σένα

Οι βαδιστές Έρικα Ντε Σένα από τη Βραζιλία και ο σύζυγός της Άντρες Τσότσο από τον Ισημερινό, προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση.

Ο Ισημερινός είναι ένα από τα κράτη της Λατινικής Αμερικής που χτυπήθηκαν άσχημα από την πανδημία του κορονοϊού.

Στους ανθρώπους δεν επιτρέπεται να βγουν από τα σπίτια τους από το μεσημέρι μέχρι τις 05:00 τα ξημερώματα. Η έξοδός τους επιτρέπεται μόνο για να πάρουν φαγητό, για βασική εργασία ή για λόγους που σχετίζονται με την υγεία, φορώντας μάσκες και γάντια.

Αυτά τα μέτρα καθιστούν την προπόνηση αρκετά δύσκολη για όλους τους αθλητές, ιδίως αθλητές αντοχής που συνηθίζουν να τρέχουν δεκάδες χιλιόμετρα σε εξωτερικούς χώρους κάθε εβδομάδα. Οι βαδιστές Έρικα Ντε Σένα από τη Βραζιλία και ο σύζυγός της Άντρες Τσότσο από τον Ισημερινό, προσπαθούν να προσαρμοστούν σε αυτή την κατάσταση.

Με έδρα την πόλη Κουένκα του Ισημερινού για το μεγαλύτερο μέρος του έτους, η Ντε Σένα δεν κατάφερε να επιστρέψει στη χώρα της, τη Βραζιλία, τις τελευταίες εβδομάδες. Και το ζευγάρι περιορίστηκε να κάνει προπονήσεις σε έναν διάδρομο γυμναστικής μέσα στο σπίτι.

«Περιμένουμε την απόφαση της κυβέρνησης του Ισημερινού να μετριάσει τα μέτρα για την καραντίνα» δήλωσε η Ντε Σένα, η οποία τερμάτισε τέταρτη στα 20 χλμ στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα του 2017 και του 2019.

«Αυτές είναι δύσκολες στιγμές στο σπίτι. Προσαρμόσαμε μερικές προπονήσεις, αλλά είναι δύσκολο να το κάνουμε. Είμαι συνηθισμένη να τρέχω σε εξωτερικούς χώρους και είναι δύσκολο να το κάνω εδώ», συμπλήρωσε η αθλήτρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ