Τσερνέσκα: «Θα επανέλθουμε πιο σύντομα στην κανονικότητα»

Τσερνέσκα: «Θα επανέλθουμε πιο σύντομα στην κανονικότητα»

Η προπονήτρια της εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης, Ναταλία Τσερνέσκα, δήλωσε ότι η δυνατότητα να χρησιμοποιούν οι αθλήτριές της το ανοιχτό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, τους έχει δώσει επιπλέον κέφι και όρεξη για δουλειά.

Με προπονήσεις φυσικής κατάστασης συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα, μετά τη σταδιακή άρση των περιορισμών, η προετοιμασία της εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης. Το θετικό για τις Ελληνίδες αθλήτριες είναι ότι έχουν για πρώτη φορά τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το ανοιχτό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, γεγονός που, όπως τονίζει η προπονήτριά τους, Ναταλία Τσερνέσκα, τους έχει δώσει επιπλέον κέφι και όρεξη για δουλειά.

«Μακάρι να μπορέσουμε να συνεχίσουμε σε αυτόν το χώρο την προπαρασκευή μας. Οι εγκαταστάσεις είναι σπουδαίες, η ατμόσφαιρα ιδανική, το νερό ζεστό και καθαρό. Ό,τι χρειάζονται τα κορίτσια για να έχουν κέφι και όρεξη, πράγμα που το επιδεικνύουν όλες αυτές τις ημέρες» υπογράμμισε η ομοσπονδιακή προπονήτρια, με δηλώσεις της στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, και πρόσθεσε: «Ο στόχος μετατέθηκε, αλλά δεν άλλαξε. Επιδίωξη της Ελλάδας είναι η πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τόσο στο ομαδικό για πρώτη φορά, όσο και στο ντουέτο. Απαιτείται σκληρή δουλειά, καθημερινή πάλη, αλλά είμαι αισιόδοξη και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Η Ναταλία Τσερνέσκα εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξη, σε ό,τι αφορά την επιστροφή στην αθλητική κανονικότητα, εκτιμώντας ότι θα μπορέσει να συμβεί μέσα στο προσεχές φθινόπωρο: «Νομίζω ότι η κατάσταση θα αλλάξει παγκοσμίως αναφορικά με την πανδημία και τον κορονοϊό. Εκτιμώ ότι θα επανέλθουμε πιο σύντομα στην κανονικότητα και ότι από το φθινόπωρο θα υπάρξουν σπουδαίοι αγώνες, στους οποίους θα μπορούμε να πάρουμε μέρος και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το μεγάλο στόχο του προολυμπιακού τουρνουά. Είμαι αισιόδοξη για μια καλύτερη μέρα στο χώρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ