Λόλο Τζόουνς : Απούσα από την Πιονγκτσάνγκ

Λόλο Τζόουνς : Απούσα από την Πιονγκτσάνγκ

Δεν θα πάει στην Πιονγκτσάνγκ για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες (9-25 Φεβρουαρίου) η Λόλο Τζόουνς.

Με την απουσία της Λόλο Τζόουνς θα διεξαχθούν (9-25 Φεβρουαρίου) οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στην Πιονγκτσάνγκ. Η 35χρονη Αμερικανίδα πρώην πρωταθλήτρια των σπριντ, αποκλείσθηκε από την αρμόδια επιτροπή επιλογής, παρά το γεγονός ότι ήταν μεταξύ των έξι υποψηφίων για δύο θέσεις στο μπόμπσλεϊ (έλκηθρο), ως βοηθοί των «πιλότων» Ελανα Μέϊερς και Τζέϊμι Γκρέουμπελ Πόζερ.

Η αμερικανική ομοσπονδία, επέλεξε τις Λορίν Γκιμπς και Αγια Εβανς, ενώ αναφερόμενος στην συγκεκριμένη απόφαση, ο γενικός διευθυντής, Ντάριν Στιλ, δήλωσε: «Υπήρχαν έξι υποψήφιες και ομολογουμένως ήταν μία δύσκολη απόφαση. Ωστόσο, επιλέξαμε αυτές που θεωρούμε ότι θα βοηθήσουν την ομάδα στην κατάκτηση μεταλλίων στην Νότια Κορέα».

Η Τζόουνς που ήταν 4η στα 100μ εμπόδια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, ενώ έχει κατακτήσει δύο φορές το χρυσό μετάλλιο στα 60μ παγκοσμίου πρωταθλήματος, συμμετείχε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014, στο Σότσι, καταλαμβάνοντας την 11η θέση στο μπόμπσλεϊ, μαζί με την Τζαζμίν Φενλατόρ, που πλέον εκπροσωπεί την Τζαμάϊκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ