Η Εθνική Ομάδα υποδέχεται την Τουρκία

Η Εθνική Ομάδα υποδέχεται την Τουρκία

Την Τουρκία υποδέχεται η Ελλάδα αύριο (29/10, 19:00) στην αίθουσα "Γ. Κασιμάτης" του ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική του Ε' προκριματικού ομίλου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2019.

Η Εθνική Ομάδα χάντμπολ Ανδρών αντιμετωπίζει, αύριο (29/10, 19:00) στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης του ΟΑΚΑ, την αντίστοιχη της Τουρκίας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Ε’ προκριματικού ομίλου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2019.

Η Ελλάδα στον πρώτο της αγώνα ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ολλανδία με 29-20. Ο προπονητής Νίκος Γραμματικός έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες.

Ο Αδάμ Παπαδόπουλος δήλωσε για το παιχνίδι: «Προερχόμαστε από ήττα κόντρα στην Ολλανδία, η οποία είναι μια ολοκληρωμένη ομάδα. Στεναχωρηθήκαμε, αλλά το ξεχάσαμε και επικεντρωθήκαμε στο αυριανό ματς. Η Τουρκία είναι στα… κυβικά μας, πρέπει να διεκδικήσουμε την κάθε φάση. Ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι και θα πουλήσουμε ακριβά το… τομάρι μας. Παίζουμε στο σπίτι μας και πρέπει να κάνουμε μία αξιοπρεπή εμφάνιση. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει, η βοήθειά του θα είναι πολύτιμη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ