Ολυμπιακός : Ξεκινάει προετοιμασία την Δευτέρα (27/7)

Ολυμπιακός : Ξεκινάει προετοιμασία την Δευτέρα (27/7)

Οι Ερυθρόλευκοι την ερχόμενη Δευτέρα (27/7) θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Διακοπές τέλος για την ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι την Δευτέρα (27/7) θα επιστρέψουν στα… βάσανα και θα ξεκινήσουν προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, υπό τις οδηγίες του Νέναντ Κλιάιτς.

Το πρώτο ραντεβού της νέας χρονιάς έχει δοθεί στις 20:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» ενώ την Τρίτη (28/7) οι «ερυθρόλευκοι» θα περάσουν από εργομετρικά τεστ και την Τετάρτη (29/7) θα υποβληθούν στον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο Π. Φαλήρου.

Οι «ερυθρόλευκοι» που θα δώσουν το παρών στην πρώτη προπόνηση της σεζόν: Κώστας Τσιλιμπάρης, Ζάρκο Τσούριτς, Γιόσιπ Ζάγια, Μάρκο Κόμπετιτς, Βύρωνας Παπαδόπουλος, Νίκος Πασσιάς, Πέτρος Κανδύλας, Παναγιώτης Άγγελος Τσίλης,  Μάρκο Τερλέτσκι, Θοδωρής Δεληχρήστος, Γαρύφαλλος Μπάγιος,  Στέφανος Μιχαηλίδης και ο προερχόμενος από τους Έφηβους της Ακαδημίας Χάντμπολ Αλέξανδρος Κουκουλάς.

Ο νεοαποκτηθείς Σέρβος αριστερός ίντερ, Νεμάνια Μιλοβάνοβιτς θα ενσωματωθεί κατά τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας στην προετοιμασία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ