ΠΑΟΚ : Ενισχύθηκε με τον Αρσιτς

ΠΑΟΚ : Ενισχύθηκε με τον Αρσιτς

Ο Δικέφαλος του Βορρά απέκτησε τον Σέρβο τερματοφύλακα.

Την απόκτηση του Σέρβου τερματοφύλακα, Ιγκορ Αρσιτς, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ.

Ο έμπειρος άσος ήρθε στην Θεσσαλονίκη, πέρασε τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια είχε την πρώτη του γνωριμία με τους ανθρώπους του συλλόγου. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, με τον τεχνικό της ομάδας, Παναγιώτη Γούσιο, να έχει πλέον στη διάθεσή του όλο το ρόστερ της νέας σεζόν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΑΣ:

Ολοκληρώθηκε το «παζλ» των αφίξεων για το τμήμα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης έφτασε στην Θεσσαλονίκη ο Igor Arsic.

Ο Σέρβος τερματοφύλακας πέρασε τις απαραίτητες εξετάσεις, στις οποίες τα αποτελέσματα ήταν τα επιθυμητά, όντας αρνητικός.

Με την άφιξη του στην Θεσσαλονίκη, ο Igor Arsic πήγε απευθείας στο Γήπεδο Μίκρας ώστε να αποκτήσει μία πρώτη επαφή με τους νέους του συμπαίκτες. Μπορεί στην προπόνηση να μην συμμετείχε λόγω κούρασης από το ταξίδι, ωστόσο ο έφορος του τμήματος, κ. Δημήτρης Χασεκίδης, το τεχνικό τιμ και οι νέοι του συμπαίκτες, τον καλωσόρισαν εγκάρδια.

Πλέον, αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στην προσεχή προπόνηση, με τον προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο, να έχει στην διάθεση του όλο το ρόστερ του «νέου» ΠΑΟΚ.

Καλώς ήρθες Igor!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ