Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον Κλάγιτς

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον Κλάγιτς

Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του 24χρονου δεξιού εξτρέμ.

Την απόκτηση του Αλέξα Κλάγιτς ανακοίνωσε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να προσθέτουν στο ρόστερ τους τον 24χρονο Σέρβο, που αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ.

Πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό παίκτη, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Ερυθρό Αστέρα, Κρβένκα, Ζελέζνιτσαρ Νις και Μεταλοπλάστικα Σάμπατς.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα βγει εκτός Σερβίας ο Αλεξ Κλιάγιτς, με τον 24χρονο να είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να βρεθεί στο τοπ επίπεδο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κλάγιτς θα είναι η 7η φετινή μεταγραφή για την ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, αφού έχει αποκτήσει ήδη τους Νίκο Πασσιά, Βύρωνα Παπαδόπουλο, Μάρκο Κόμπετιτς, Νεμάνια Μιλοβάνοβιτς, Γιόσιπ Ζάγια και Ζάρκο Τσούριτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αλέξα Κλάγιτς.

Ο 24χρονος Σέρβος αθλητής,  ύψους 1.90μ. αγωνίζεται στη θέση του δεξιού εξτρεμ, υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού ο Αλέξα Κλάγιτς ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι σε ένα σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Ξέρω πόσο μεγάλη υποστήριξη έχει ο σύλλογος από τους οπαδούς του και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τους κάνω ευτυχισμένος, παλεύοντας για να κατακτήσουμε τους τίτλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ