Ουγκάλντε : «Ελπίζω να κερδίσουμε όλους τους τίτλους»

Ουγκάλντε : «Ελπίζω να κερδίσουμε όλους τους τίτλους»

Ο Κριστιάν Ουγκάλδε μίλησε για τους στόχους της ΑΕΚ τη νέα σεζόν τονίζοντας ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κατακτήσει όλους τους τίτλους.

Ο Κριστιάν Ουγκάλντε ξεχώρισε στο πρώτο διεθνές τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης» καθώς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ αλλά και MVP του τουρνουά. Ο Ισπανός άσος μίλησε στο «greekhandball.com» για τη νέα σεζόν και τους στόχους της Ένωσης που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση τίτλων.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος όπως όλη η ομάδα για την νίκη και την πρώτη θέση στο Τουρνουά, που ήταν μία μεγάλη διοργάνωση. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου. Θέλαμε αυτή την επιτυχία. Είναι φανταστικό συναίσθημα. Είμαι χαρούμενος για τα 2 βραβεία, είναι πολύ όμορφο ότι τα κέρδισα, όμως, το πρώτο και βασικότερο είναι να κερδίζει η ΑΕΚ, αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα.

Η ομάδα είναι πάνω από όλα. Εχουμε πολύ καλή ομάδα, μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα σε αυτή τη σεζόν, θέλουμε τα πάντα και φυσικά μία πετυχημένη πορεία στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ έχει ομάδα με μεγάλη ποιότητα, ελπίζω να παίξουμε όλους τους αγώνες έως το τέλος και να κερδίσουμε τα πάντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ