ΠΑΟΚ : Συνεχίζεται η προετοιμασία στο χάντμπολ γυναικών

ΠΑΟΚ : Συνεχίζεται η προετοιμασία στο χάντμπολ γυναικών

Χωρίς προβλήματα και με φουλ ρυθμούς συνεχίστηκε η προετοιμασία του γυναικείου τμήματος χάντμπολ του Δικεφάλου.

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ στο χάντμπολ γυναικών.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, έχοντας απόλυτα υγιείς όλες τις αθλήτριες βρίσκεται στην τρίτη εβδομάδα προπονήσεων, πραγματοποιώντας παράλληλα φιλικές αναμετρήσεις που μπορούν να δώσουν πολύτιμα συμπεράσματα στον προπονητή, Δημήτρη Πελεκίδη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Στο τέλος και της τρίτης εβδομάδας έφτασε η προετοιμασία του τμήματος χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ.

Οι αθλήτριες του Δημήτρη Πελεκίδη φτάνουν στον επιθυμητό βαθμό της φυσικής τους κατάστασης, ενώ παράλληλα αφομοιώνουν και τα στοιχεία της αμυντικής και επιθετικής τακτικής.

Τα προβλήματα λείπουν, με τις παίκτριες του Δικεφάλου να συνεχίζουν απόλυτα υγιείς και ακάθεκτες την προετοιμασία τους.

Πλέον, και με την πραγματοποίηση των δύο νικηφόρων φιλικών, το τεχνικό τιμ πρόσθεσε και την βίντεο-ανάλυση στο πρόγραμμα των προπονήσεων, στην οποία επισημαίνονται τα σωστά αλλά και τα λάθη σε συνθήκες αγώνα.

Για το τέλος της τρίτης εβδομάδας προετοιμασίας, η αθλήτρια, Βάσια Γκάτζιου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ολοκληρώσαμε την τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας, και όλα κυλούν όπως τα είχαμε προγραμματίσει. Η εβδομάδα αυτή είχε στο πρόγραμμα της και δύο φιλικές αναμετρήσεις, στις οποίες βγάλαμε θετικές εντυπώσεις, μείναμε πιστές στο πλάνο μας, και δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες, που είναι σημαντικό για το ροτέισον. Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα, ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ